in

OMGOMG CuteCute

Survivor All Star – Η αλήθεια για την ανάρτηση Φιντιρίκου για την αποβολή της Δαλακα και τα παραμύθια της Σκορδά

Τα… πάνω κάτω έφερε η αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, σχετικά με την ύπαρξη κινητού στην παραλία.

  • Ο Μπάρτζης κατονόμασε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, με την παραγωγή να διασταυρώνει τα όσα είπε ο αγρότης και να αποβάλει τελικά τις δύο παίκτριες.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως μετά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης έγινε έρευνα από την παραγωγή και το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι.

  • Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού. Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor».

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος εχει χωρίσει από την Δαλάκα πριν από τον Δεκέμβριο , δυο ώρες πριν την αποβολή την ώρα των όσων συνέβαιναν στο Survivor και όχι κατά την διάρκεια της αποβολής τους όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή της Σκορδά προέβη σε repost και όχι σε δίκη του ανάρτηση ενοσ Φίλου του στην Θεσσαλονίκη

«Το πιο δύσκολο στις μέρες μας, δεν είναι να παλεύεις με τα λιοντάρια, αλλά να συμβιώνεις με τα φίδια», αναφερόταν στην ανάρτηση και αφορούσε μια επιχειρηματική κίνηση ενός φίλου του στην Βόρεια Ελλάδα. .

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γενέθλια για τον Τραϊανό Δέλλα – Η σπάνια εμφάνιση της Μαστροκώστα (Βίντεο)

Τραγωδία στην Κρήτη – Νεκρός 44χρονος…