in

CuteCute OMGOMG

Αποστόλου για Σεργιανόπουλο – «Μου στοίχισε ο θάνατός του, δεν πρόλαβα να του πω κάποια πράγματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού έδωσε ο Δημήτρης Αποστόλου. Ο γνωστός δημοσιογράφος και σεναριογράφος απάντησε, μεταξύ άλλων, για τους Δύο Ξένους και τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Έχω κάνει τα πάντα για ένα έρωτα και όλα λάθος. Για έρωτα έπαθα υστερική τύφλωση για ένα μήνα, δεν έβλεπα τίποτα. Μου πάει το δράμα, αλλά δεν είμαι drama queen. Όποιος κάνει κωμωδία είναι βαθιά καταθληπτικός. Η σχέση μας με τον Αλέξανδρο είναι πολύ καλή σήμερα. Δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσουμε ποτέ το κόψιμο της σειράς “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”. Ήταν ένα τραύμα που το είχαμε για χρόνια. Και το χειρότερο είναι ότι δεν ήταν δικό μας φταίξιμο το κόψιμο της σειράς», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αποστόλου.

Ο Δημήτρης Αποστόλου πρόσθεσε: «Υπάρχει μεγάλος μέρος της κοινωνίας που είναι συντηρητικό και το υπόλοιπο δείχνει ανοχή απέναντι στα γκέι φιλιά στην ελληνική τηλεόραση. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη για όλη αυτή την υστερία να επιβάλλουμε με το ζόρι το λοάτκι κίνημα, με το οποίο είμαι μαζί και έχω παντρέψει γκέι φίλους μου. Είμαι ο τελευταίος που θα χρεωθεί ομοφοβία, αλλά με φοβίζει που προσπαθούν να το επιβάλλουν με το ζόρι».

Ο Δημήτρης Αποστόλου είπε για τους Δύο Ξένους: «Ο Αλέξανδρος δεν πίστευε στο εύρημα να μιλάει η Μαρούσκα ρώσικα, η Ντένη ελληνικά και να συνεννοούνται. Το δοκίμασε στο γύρισμα, γέλασαν όλοι και έμεινε. Πήγαινα πολύ σπάνια στα γυρίσματα, γιατί δεν ήθελα να απογοητευτώ. Η μεγάλη διαφορά με τον Αλέξανδρο είναι ότι εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα νούμερα τηλεθέασης. Τον Αλέξανδρο τον καίνε, τον επηρεάζουν. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένα σπουδαίο κεφάλαιο για τη ζωή πολλών ανθρώπων. Μου στοίχισε ο θάνατός του, δεν πρόλαβα να του πω κάποια πράγματα».

Κλείνοντας, για τις δηλώσεις του Χρήστου Βαλαβανίδη, ο Δημήτρης Αποστόλου ανέφερε: «Δεν κόλλησαν τα χνώτα του με τον Αλέξανδρο. Μπορεί να είχε θέματα και με τα κείμενα. Εγώ τον συμπαθώ τον Χρήστο, τον εκτιμώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα».






Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σάββας Πούμπουρας – «Δεν θέλω να συζητήσω για τη συνεργασία μου με την Μενεγάκη»

Μόνο εδώ – Μέχρι το Δεκέμβριο πήρε παράταση το «First Dates» της Ζεν