in

Δημήτρης Αλεξανδρής – “Γι’ αυτό ολοκληρώθηκε ο ρόλος μου στον “Σασμό””

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής ‘Καλύτερα δε Γίνεται”.

  • Η συμμετοχή στον “Σασμό” με τον ρόλο του “Ευθύμη Φαρμάκη” άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό αλλά ολοκληρώθηκε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Αυτό, όπως είπε, ήταν συνειδητή απόφαση:

“Δεν το αποφάσισα εγώ, ο ρόλος ήταν να ολοκληρωθεί σε έναν χρόνο. Ξεκίνησαν οι κουβέντες για το εάν θα συνεχιστεί ή όχι. Επειδή ο ρόλος αυτός ήταν πάρα πολύ παράξενος, είχε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό, (συζητήσαμε) αν έπρεπε να συνεχίσει. Έπρεπε να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα, να γίνουν οι συνθήκες διαφορετικές. Αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να ολοκληρωθεί ο ρόλος και να προχωρήσουμε αλλού”.

 

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Αλεξανδρής μίλησε για τον ρόλο του στο “Προξενιό της Ιουλίας” και για τις εξελίξεις γύρω από αυτόν: “Ο Στασινόπουλος από την αρχή του σίριαλ βρίσκεται ανάμεσα. Ενώ χαίρεται που έχει πάρει αυτή τη θέση, αλλά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί οικογένειες πολύ φιλικές σε αυτόν, έχουν κόντρα κι εχουν κάνει πολύ μεγάλο έγκλημα και πρέπει να το διαχειριστεί. Αυτό μου άρεσε σε αυτόν τον ρόλο. Ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη Στάσα. Δεν ξέρω αν θα της το πω ποτέ, αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τα εκεί. Θεωρώ ότι θα μπερδέψει τα πράγματα όλο αυτό και θα είναι ενδιαφέρον”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κεφαλονιά ΤΩΡΑ – Oμογενής έκανε δωρεά μαστογράφο και ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του νησιού

Ιωάννα Λίλη – Δείτε το αναπάντεχο εξώφυλλο αντρικού περιοδικού που “ξεθάψαμε”