Νέα πολιτική κόντρα φέρνει στο προσκήνιο η υπόθεση των υποκλοπών, με τον πρώην γενικό γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, να περνά στην αντεπίθεση απέναντι στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ζητούν εκ νέου την παρουσία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Με δημόσια ανάρτησή του, ο κ. Δημητριάδης υποστηρίζει ότι έχει ήδη δώσει όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις, υπενθυμίζοντας πως έχει καταθέσει δύο φορές στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και μία ακόμη στον Άρειο Πάγο ως μάρτυρας.
«Πόσες φορές είναι αρκετές για την αντιπολίτευση;» διερωτάται, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη στάση που τηρείται απέναντί του.
Δεν περιορίζεται όμως εκεί. Στην ίδια παρέμβασή του εξαπολύει επίθεση κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας ότι η πολιτική τους πορεία έχει οδηγήσει σε σημαντική εκλογική φθορά, αναφέροντας χαρακτηριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ.
Η παρέμβασή του ήρθε την ώρα που στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας εξεταζόταν νέο κοινό αίτημα από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας για να κληθούν εκ νέου ο ίδιος, ο Γιάννης Σμυρλής και ο επιχειρηματίας Ταλ Ντίλιαν.
Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει ξανά, με την υπόθεση των υποκλοπών να παραμένει στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης.
