in

Δικηγόρος μητέρας 12χρονης – Δεν αληθεύει ότι η μητέρα έστελνε φωτογραφίες σε «πελάτες»

Το ότι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό δηλώνει αθώα για τα όσα κατηγορείται αλλά και ότι δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται ότι έστελνε φωτογραφίες της κόρης της σε «πελάτες», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της, η δικηγόρος της μητέρας.

  • Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της Μίνας Καούνη, ξεκαθαρίζεται ότι «με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, διατάχθηκε παράτυπα και αναιτιολόγητα η παράταση της προσωρινής κράτησης της εντολέως μας για ακόμη έξι μήνες με αποτέλεσμα να στερείται επί σειρά μηνών, όχι μόνο την ελευθερία της αλλά και τα στοιχειώδη δικαιώματά της σε μια δίκαιη δίκη».

«Πολύ περισσότερο σε μια υπόθεση που εξαρχής η Δικαιοσύνη την αντιμετώπισε με παροιμιώδη αυστηρότητα, μια αθώα γυναίκα βρίσκεται σήμερα να διώκεται για εγκλήματα που ουδέποτε διέπραξε και να αναγκάζεται να παραμένει εντός φυλακής έχοντας μετατραπεί με πρωτοφανή τρόπο από παθούσα σε κατηγορούμενη»…

  • Κατά την δικηγόρο της μητέρας «εκλείπουν παντελώς οι λόγοι της αναγκαιότητας επιβολής και διατήρησης της προσωρινής κράτησης».

Η δικηγόρος τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος της ενώ διευκρινίζει μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ότι δεν αληθεύει πως έστελνε γυμνές φωτογραφίες της κόρης της σε «πελάτες». Επισημαίνει ότι κατά τη δικογραφία, δεν έχει βρεθεί στο κινητό της τηλέφωνο φωτογραφία ή βίντεο τέτοιο.

  • Κλείνοντας η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης τονίζει ότι τόσο η μητέρα όσο και οι υπερασπιστές της «θα εξακολουθήσουμε να μαχόμαστε καθημερινά και αδιάκοπα για την αδιαπραγμάτευτη αθωότητά της…

Με κάθε επιφύλαξη των νόμιμων δικαιωμάτων της εντολέως μας, δηλώνουμε ευθαρσώς την πρόθεσή μας να την προστατεύσουμε απέναντι σε οποιαδήποτε ψευδή είδηση έχει στόχο να προσβάλει το τεκμήριο αθωότητάς της, νοθεύοντας την αλήθεια και διαστρεβλώνοντας όσα η ίδια και το θύμα διατρανώνουν από την αρχή».

  • Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το βούλευμα, παραπέμπονται τόσο ο θεωρούμενος ως πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης, Ηλίας Μίχος, όσο και η μητέρα του κοριτσιού στο κατηγορητήριο της οποίας έχει προστεθεί άλλη μία κακουργηματική κατηγορία. Οι δύο τους θα δικαστούν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με τους 24 θεωρούμενους «πελάτες του Μίχου» στα ραντεβού της φρίκης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θάνος Πετρέλης – «Λόγω της δουλειάς μου, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω εγώ τις δουλείες του σπιτιού»

H μισή αλήθεια του Λιάγκα – Οι συμπεριφορές στους «πανελίστες» τα χρόνια της «ακμής» του…