in

CryCry

Δίκη Καμπανού – «Μου ορκίστηκε ότι δεν τον χτύπησε» λέει η θεία του κατηγορουμένου με το δρεπάνι

Για 21η ημέρα συνεχίζεται στο μικτό ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Η διαδικασία συνεχίστηκε με την κατάθεση της αδερφής του 9ου κατηγορουμένου που φέρεται να κρατούσε το κάραμπιτ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης.

Αρχικά ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Άλκη και τόνισε ότι η αστυνομία τις πρώτες ώρες της είχε ζητήσει αν μιλήσει με τον αδελφό της να του πει να παραδοθεί. «Πήγα στο τμήμα Κυψέλης και μου είπαν να πάω στη ΓΑΔΑ. Όταν πήγα, ζήτησα να μιλήσω με τους γονείς μου και λένε “περίμενε, αφορά τον αδελφό σου και εμπλέκεται σε μια υπόθεση στη Θεσσαλονίκη”. Το μόνο που μου είπαν, είναι ότι αν μιλήσεις μαζί του πες του να παραδοθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.

Μετά την προφυλάκισή του, ο 9ος κατηγορούμενος είπε στην αδελφή του ότι μαχαίρωσε δύο φορές κάποιον, αλλά όχι τον Άλκη: «Ο αδερφός μου με πήρε μετά την προφυλάκιση του και μου είπε “συγγνώμη, ξέρω ότι έχεις ταραχτεί, το μόνο που θέλω να ξέρεις είναι ότι δεν το έκανα εγώ. Έχω χτυπήσει έναν δύο φορές με μαχαίρι, αλλά όχι τον Άλκη”».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Χειροπέδες σε 77χρονο για τη μεγάλη φωτιά στα Μάλια. Κολλούσε σωλήνες άρδευσης με καμινέτο

Σε πανικό ο ΑΝΤ1 με την 5η θέση του Μαρτίου – Στα «κάγκελα» τα στελέχη για τη νέα σεζόν