in

CryCry OMGOMG

Δίκη δολοφονίας Άλκη – «Είχε χάσει τρία με τέσσερα λίτρα αίμα» κατέθεσε διασώστης του ΕΚΑΒ

«Κακώσεις μη συμβατές με ζωή» έφερε ο Άλκης Καμπανός σύμφωνα με διασώστη του ΕΚΑΒ, ο οποίος κατέθεσε σήμερα ως μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή, η οποία συνεχίστηκε για 11η μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στον Άλκη και περιγράφοντας την τραγική εικόνα που αντίκρισε, ο μάρτυρας, μέλος του πληρώματος του ασθενοφόρου που κλήθηκε στο σημείο της φονικής επίθεσης, είπε ότι «είχε αθρόα αιμορραγία», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είχε χάσει 3 με 4 λίτρα αίμα».

Οσον αφορά στον φίλο και κολλητό του Άλκη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο μοιραίο περιστατικό, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι «ήταν τυχερός στην ατυχία του», τονίζοντας ότι, εάν το ΕΚΑΒ δεν έφτανε εγκαίρως «θα είχαμε δεύτερο νεκρό».

Η δίκη των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, έπειτα από άγρια οπαδική επίθεση που δέχθηκαν στην περιοχή της Χαριλάου, διεκόπη και θα επαναληφθεί στις 7 Μαρτίου, με την εξέταση δεύτερου διασώστη του ΕΚΑΒ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Ευθανασία σε γυναίκα που έσφαξε τα 5 παιδιά της

Επιταχύνει την έρευνα για τα Τέμπη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου – «Είναι η ώρα της Δικαιοσύνης»