in ,

AngryAngry WTFWTF

Δικαιώθηκε δικαστικά ο Κώστας Μάντζιος – Ο παραμύθι παρουσιαστής και η μάχη με τον χορηγό

Κέρδισε την δικαστική διαμάχη με γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης ο παρουσιαστής Κώστας Μάντζιος με την εκπομπή fatsabook.

 

 

  • Ειδικότερα, ο γνωστός επιχειρηματίας, αν κι επί πολλά έτη χορηγός παραγωγής της εκπομπής, παρασύρθηκε από “δήθεν” παρουσιαστή, ο οποίος διώκεται πλέον για εκβίαση, απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση, και λίαν προσφάτως διέφυγε το αυτόφωρο, ο οποίος (ο “παρουσιαστής”) έπεισε τον επιχειρηματία ότι θα μπορούσε δήθεν με τα ίδια χρήματα να έχει πλήρη διαφήμιση στον τηλεοπτικό σταθμό opentv.

 

 

  • Πλην, όμως, ο “παρουσιαστής” έλεγε ψέματα και παρέσυρε τον επιχειρηματία σε μία αχρείαστη δικαστική διαμάχη, η οποία χάθηκε σχεδόν εξ ολοκλήσου για τον επιχειρηματία και κερδίθηκε από τον Κώστα Μάντζιο, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να βρεθεί με σφραγισμένες επιταγές, χωρίς διαφήμιση στον τηλεοπτικό σταθμό opentv, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αντί να διαφημίζεται στον τηλεοπτικό σταθμό open, πλέον διαφημίζεται μόνον στην ηλεκτρονική εφημερίδα που έχει ο “παρουσιαστής” και την οποία χρησιμοποιεί, όπως προκύπτει από τις εις βάρος του μηνύσεις για εκβίαση και απειλή και δυσφήμιση, ως μέσον δυσφήμισης, εκβιασμού κι εκφοβισμού των θυμάτων του.

 

 

Όπως δήλωσε στο nassosblog ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης, ο οποίος εκπροσώπησε σε όλη την αντιδικία τον κ. Μάντζιο, “ο γνωστός επιχειρηματίας πείσθηκε με ψέματα από τον συγκεκριμένο παρουσιαστή ότι θα μπορούσε με τα χρήματα που έδιδε ως χορηγός παραγωγής της εκπομπής να διαφημίζεται απευθείας στον τηλεοπτικό σταθμό open ανά πάσα στιγμή. Ο ίδιος δε, του παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος και άτυπος διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού. Έτσι, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε να πληρώσει τις επιταγές του προς την επιχείρηση του κ. Μάντζιου, ισχυριζόμενος αορίστως ότι τα χρήματα που έδιδε ήταν πολλά, ότι ουδέποτε είχε συνεργαστεί με τον κ. Μάντζιο και ότι η εκπομπή του δεν είχε την τηλεθέαση που έπρεπε για να δικαιούται τέτοια χρήματα. Δυστυχώς για αυτόν, στο Δικαστήριο προσκομίστηκαν παλαιότερα συμβόλαια συνεργασίας του επιχειρηματία με την επιχείρηση του κ. Μάντζιου, και ταυτόχρονα όλες οι τηλεθεάσεις των εκπομπών του, οι οποίες κατέτασσαν την εκπομπή του πρώτη σε τηλεθεάσεις την συγκεκριμένη ώρα προβολής της περασμένης τηλεοπτικής περιόδου. Μετά ταύτα, η αίτηση του επιχειρηματία απορρίφθηκε κι έτσι αυτός έμεινε πλήρως εκτεθειμένος και χωρίς κανένα λόγο βρέθηκε και στον Τειρεσία, με σφραγισμένες επιταγές, δεσμευμένους λογαριασμούς και κατηγορούμενο για το αδίκημα της έκδοσης ακάλυπτης επιταγής”.

O γνωστός ποινικολόγος πήε και ένα βήμα παρακάτω αποκαλύπτοντας πώς, “ο συγκεκριμένος “παρουσιαστής” λίαν προσφάτως μηνύθηκε από άλλους δύο εντολείς του για τα αδικήματα της εκβίασης και της απειλής, καθότι, επειδή τα δύο αυτά πρόσωπα, σε δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ τους, αρνήθηκαν να διαφημιστούν στην ηλεκτρονική εφημερίδα του συγκεκριμένου παρουσιαστή, αυτός τα διαπόμπευσε σε όλη την χώρα, ανεβάζοντας φωτογραφίες τους από το facebook και τους αποκαλούσε παιδοβιαστές κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα τους ζητούσε μεγάλα χρηματικά ποσά για να μην δημοσιεύσει τις ψευδέστατες αυτές κατηγορίες στην έντυπη εφημερίδα του. Της υποθέσεως επιλήφθηκε το Τμήμα εκβιαστών της ΕΛΑΣ, το οποίο συνέλαβε έναν συνεργό του “παρουσιαστή”, ενώ ο ίδιος κρυβόταν επί δύο ημέρες για να αποφύγει το αυτόφωρο”.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ολυμπιακός ΤΩΡΑ – Υποδοχή ηρώων στο «Ελ. Βενιζέλος» για τους θριαμβευτές της Βαρκελώνης

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Ληστεία με κατσαβίδι σε ψιλικατζίδικο