in

Διδυμότειχο ΤΩΡΑ – Διέρρηξαν δυο ψυγεία και άρπαξαν τρόφιμα και ποτά

Πρόλαβαν να καταναλώσουν τα διάφορα τρόφιμα και ποτά που είχαν αρπάξει το βράδυ της Δευτέρας από τα δύο ψυγεία που διέρρηξαν έξω από ένα κατάστημα στο Διδυμότειχο του Έβρου δυο Έλληνες, πριν πέσουν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας, το μεσημέρι της Τρίτης.

  • Οι δυο δράστες, που είχαν έναν ακόμη συνεργό τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή από κοινού και εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Έπεσαν με κλεμμένη μηχανή
«Τρικάβαλο» με μια μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει την Δευτέρα έκαναν στην Κω τρεις νεαροί, αλλά το δίκυκλο ανατράπηκε το μεσημέρι της Τρίτης και υπέστη ζημιές. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι η μηχανή ήταν κλεμμένη και πέρασαν χειροπέδες στους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 18 και 19 χρόνων και τον 22χρονο Έλληνα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού.

  • Έξι οχήματα «έγδυσε» το ένα μετά το άλλο από τα εξαρτήματά τους ένας Έλληνας, ο οποίος προκάλεσε φθορές και στον εξοπλισμό μιας βιοτεχνίας στη Ρόδο, δυο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν τώρα από την Ασφάλεια και σε βάρος του 24χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βασιλική Ανδρίτσου – «Τους ανθρώπους που νομίζουν πως τα κάνουν όλα τέλεια, τους αφήνω στο παραμύθι τους»

Ειρήνη Παπαδοπούλου – «Πληγώθηκα με όσα γράφτηκαν για το χωρισμό μου γιατί δεν ήταν αλήθεια»