in

CuteCute AngryAngry CryCry

Διαβάτη για υπόθεση Γεωργούλη – «Όλες μετά από χρόνια θυμούνται ότι τις βίασαν;»

Σε συνέντευξή της στη «Σούπερ Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας (1/4) η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη έκανε αρκετές προσωπικές δηλώσεις, μεταξύ των οποίων τις απόψεις της για την υπόθεση Γεωργούλη και τα θύματα κακοποίησης.

  • “Δεν μπορώ να ξέρω τι έκανε. Στήσαμε έναν άνθρωπο και αρχίσαμε να τον καρφώνουμε. Ήμασταν εκεί; Αυτό που θυμούνται όλοι μετά από μερικά χρόνια ότι κάποιος τους βίασε, δεν το κατάλαβα. Κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει. Εκτός αν σε δέσει , σε ψεκάζει.τι κάνεις τότε Αν είσαι σε αυτή την ατυχία πας αμέσως στην αστυνομία, την ίδια ώρα σε κοιτάει ο γιατρός και εκείνη την ώρα γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει.Μετά από 30 χρόνια είναι ένα παζλ για μένα Δεν παίρνω θέση, αλλά είναι ένα ερωτηματικό που δεν με απασχόλησε» είπε η Διαβάτη για την υπόθεση Γεωργούλη.

Σχετικά με τη δικαστική διαμάχη της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη, αμφισβήτησε τα στοιχεία της καταχρηστικής συμπεριφοράς λέγοντας: “Τι θα πει κακοποιητική συμπεριφορά; Τι στοιχεία έχουν; Τους έβρισε; Τους έδωσε κάποια τιμωρία ο Κιμούλης; Αν το έκαναν” Δεν κάνουν τη δουλειά τους; Δεν μπορεί να είναι φάρσα, να του χαλάω τη δουλειά. Μου είπαν επίσης “πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου”, πόσες φορές μου το είπαν αυτό. Πίστεψα στον εαυτό μου, είπα θα παλέψω για σένα σεβαστείτε με, και με σέβονταν. Εδώ και πολύ καιρό έχω αποφασίσει να μείνω μακριά. Θέλω να έχω αξιοπρέπεια, θέλω να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο και δεν θέλω να φύγω όταν σέρνομαι. μου πρότεινε, δεν το θέλω».

  • Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές είναι προσωπικές απόψεις και μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν τις απόψεις άλλων ή τη συνολική κατάσταση. Τα θέματα της κακοποίησης και της παρενόχλησης είναι σοβαρά και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ευαισθησία και κατανόηση για τους θιγόμενους.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Έχει κόρη και δύο εγγονές. Ντροπή της….
    Η περίπτωση Γεωργούλη καταγγέλθηκε αμέσως. Αδιαβαστη, σχολιάζει χωρίς να γνωρίζει προσβάλλοντας ανθρώπους. Κωλοχαρακτηρας είναι….

    • Δεν είναι τόσο αφελής η τοποθέτηση. Υποστηρίζει Γεωργούλη (ΣΎΡΙΖΑ),, υποστηρίζει Κιμούλη (ΚΚΕ). Αριστερή γαρ.

Συνελήφθη 29χρονος για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών – Τον βρήκαν τυχαία στη Φλώρινα

Στάθα Καραϊβάζ – «Δεν βγαίνουμε πλέον στο μπαλκόνι γιατί φαίνεται το σημείο της δολοφονίας»