in

Διαγωνιζόμενος του MasterChef έκλεισε το εστιατόριό του και ξεκίνησε να φτιάχνει νύχια

Μία από τις ιστορίες που ξεχώρισαν στο δεύτερο επεισόδιο του φετινού «MasterChef» είναι αυτή του Φραντζέσκου.

  • Ο παίκτης που τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη λευκή ποδιά, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό την μετάβαση που βίωσε στην καριέρα του. Όπως είπε, ο ίδιος είχε ένα εστιατόριο αλλά αναγκάστηκε να το κλείσει λόγω οικονομικών δυσκολιών και να ασχοληθεί με την ονυχοπλαστική, ύστερα από παρότρυνση της αισθητικού συντρόφου του.

«Εμένα μου αρέσει γιατί ζωγραφίζω κιόλας, οπότε μέρα με τη μέρα το αγάπησα κι αυτό. Μετά από 13 χρόνια που είχα εστιατόριο, πρέπει να βγάλω τα προς το ζην. Η μαγειρική και η ονυχοπλαστική έχουν πολλά κοινά. Είναι και οι δύο τέχνες και στα δύο έχεις να κάνεις με χρώματα, με σχεδιασμό» είπε στο εισαγωγικό του βίντεο ο Φραντζέσκος.

  • Σε κλιπ έδειξε να φτιάχνει τα νύχια μιας γυναίκας, στην οποία ακούγεται να λέει: «Ο άντρας σου είναι εντάξει που σου κάνει άντρας τα νύχια; Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Να του πεις να έρθει να του κάνω και τα δικά του νύχια και των παιδιών. Επωνύχια όχι πέτσες».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Μήπως να έκαναν reality master nails;;

    Κουράσανε τα chefελίκια στο Ελλάντα….Όλοι chef&baristas έγιναν πχια!!!!

    Στην εποχή μου ήταν το ίδιο με τους γραφίστες…..Όλοι την ΑΚΤΟ είχαν βγάλει και έκαναν άλλες δουλειές μετά αφού οι γραφίστες ήταν περισσότεροι απο όσους ζητούσε η εργασία….

Βόλος ΤΩΡΑ – Άγρια ληστεία με τραυματισμό λαχειοπώλη

Το άκυρο του Ζαμπίδη στα κόμματα και ο Χαρδαλιάς – «Δεν ήθελα να έχω σχέση µε την τοξικότητα»