in ,

LOLLOL LoveLove OMGOMG

Δεν βλέπει ούτε με κυάλια τελικό Eurovision ο Βερνίκος – Με απευθείας ανάθεση του χρόνου η ΕΡΤ

Απαισιόδοξο το κλίμα στην Ελληνική αποστολή και μετά τη δεύτερη πρόβα του Βερνίκου στη σκηνή που έχει στηθεί στο Λίβερπουλ για τη φετινή Eurovision.

  • Όλες πλέον οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν τον Βίκτωρα Βερνίκο εκτός πρόκρισης στον δεύτερο ημιτελικό και κάτω από την 30η θέση στην τελική κατάταξη μεταξύ 37 χωρών.

Το τραγούδι δεν άρεσε απ’ ότι μαθαίνω, ούτε όμως και η σκηνική παρουσία του πιτσιρικά. Βέβαια δεν δαπανήθηκαν πολλά χρήματα. Το μπάτζετ της Ελληνικής αποστολής ήταν περιορισμένο.

  • Ήδη στην ΕΡΤ υπάρχουν οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη σεζόν. Απευθείας ανάθεση σε μεγάλο όνομα με τις συζητήσεις να ξεκινούν αρκετά νωρίς για να υπάρχει χρόνος.

Υπάρχει μάλιστα η σκέψη για να δημιουργηθεί σασπένς αλλά να γίνει και ντόρος, να επιλέξει η ΕΡΤ τον καλλιτέχνη να επιλεγούν τρία – τέσσερα τραγούδια τα οποία θα ερμηνεύσει στη σκηνή σε έναν εθνικό τελικό και στη συνέχεια την τελική επιλογή να την κάνουν κοινό και επιτροπή.

Η σκέψη ενός talent show που θα αναδείξει τον επόμενο εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision δεν φαίνεται να προχωράει αν και η ιδέα έχει πέσει πολλές φορές στο τραπέζι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Για ποιο λογο απ ευθειας αναθεση δεν γινετια να επιλεγει καποιος μεσα απο διαγωνισμο και να αποφασισουν οι τηλεθεατες αξιοκρατικα;

Τέλος η πανδημία του κορονοϊού – Η επίσημη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Άλιμος ΤΩΡΑ – Τραγικός θάνατος ηλικιωμένης γιατί δεν υπήρχε πρόσβαση για το ασθενοφόρο…