Νέα δεδομένα έρχονται στο φως στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη, με την οικογένεια του τραγουδιστή να ζητά την επίσπευση των τοξικολογικών εξετάσεων και να καλεί για κατάθεση μία ακόμη εργαζόμενη του ιατρείου.
- Πρόκειται για 53χρονη νοσηλεύτρια, η οποία, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, βρισκόταν στον χώρο όταν η κατάσταση του τραγουδιστή φέρεται να επιδεινώθηκε. Η ίδια φέρεται να είπε στην Ιωάννα Γάκα «δεν τον βλέπω καλά», όταν αντιλήφθηκε κίνηση στο χέρι του.
- Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης, δήλωσε ότι η γυναίκα θα κληθεί να καταθέσει, εκφράζοντας την ελπίδα να πει την αλήθεια.
Την ίδια ώρα, η οικογένεια προχωρά στον ορισμό τεχνικού συμβούλου για τις τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο τα αποτελέσματα ενδέχεται να χρειαστούν έως και δύο μήνες.
Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται παράλληλα οι αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης, οι προσπάθειες χρήσης του απινιδωτή και ένα κρίσιμο τηλεφώνημα προς αναισθησιολόγο λίγο πριν κληθεί το ΕΚΑΒ.
Οι δύο γιατροί που συνδέονται με την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες που προηγήθηκαν της κατάρρευσης του τραγουδιστή.
