Μια εξομολόγηση που δεν πέρασε απαρατήρητη έκανε ο Χρήστος Δάντης, μιλώντας για τη Eurovision και την εμπειρία του από τον διαγωνισμό, αλλά και για το τραγούδι «My Number One», που συνδέθηκε όσο λίγα με την ελληνική συμμετοχή.
- Ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αφήνοντας να φανεί πως έχει αισθανθεί αχαριστία για τη συμβολή του σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της ελληνικής Eurovision.
- Μάλιστα, η δήλωσή του πως δεν επιθυμεί να γράψει ξανά τραγούδι για τον διαγωνισμό προκάλεσε συζητήσεις. Για έναν καλλιτέχνη με τη δική του πορεία, η απόφαση αυτή κάθε άλλο παρά αδιάφορη περνά.
Ο Δάντης έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή και η σχέση του με τη Eurovision αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας του. Ωστόσο, όπως φαίνεται, πίσω από τη λάμψη και τις επιτυχίες υπάρχουν και παράπονα που παραμένουν.
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε ήδη αντιδράσεις από τους θαυμαστές του, με αρκετούς να εκφράζουν τη στενοχώρια τους για το γεγονός ότι ένας δημιουργός με τόσο έντονη παρουσία στον χώρο δηλώνει πλέον πως γυρίζει την πλάτη στη Eurovision. Το αν η απόφαση αυτή είναι οριστική ή αν στο μέλλον αλλάξει γνώμη, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει.
