in

CryCry LOLLOL

«Δεν θα κάνω πρόταση συνεργασίας ούτε στον Τσουρό ούτε στον Κουσουλό»

Τέλος στις φήμες ότι ο Κώστας Τσουρός και ο Πέτρος Κουσουλός θα είναι του χρόνο στο Πρωινό, βάζει ο Γιώργος Λιάγκας. Απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα των ημερών, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

 

  • «Εγώ δεν έχω πολιορκήσει κανέναν. Έχω δηλώσει και για τους δύο δημόσια και για τον Κουσουλό και για τον Τσουρό την εκτίμησή μου επαγγελματικά κι έχω πει ότι δυνητικά αν έμεναν ελεύθεροι θα ήθελα να συνεργαστώ και με τους δύο. Δεν έχω κάνει καμία επίσημη πρόταση”.

 

 

Ε… καλά τώρα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Α ρε Λιαγκα γι αυτο ξεχωριζεις , δεν εισαι του παρασκηνιου , εισαι ευθυς , ξεκαθαρος , ντομπρος και αντιδημοσιοσχετιστας. Την Αρια δεν την βλεπω παντως στη θεση της για του χρονου , αν και μου αρεσει που λεει ευθυεως την γνωμη της και διαφωνει , μου αρεσει επισης ο Λιαγκας που δινει ελευθερια ωστε να εκφραζονται ελευθερα οι πανελιστες διαφωνωντας!!! Αυτο σημαινει οτι υπαρχει μια δημοκρατικη διαδικασια στην εκπομπη. Η Πετρογιαννη ειναι αρκουντως πονηρη και του παρασκηνιου , βαζοντας γνωστους και φιλους της δημοσιογραφους και πανελιστες απο περυσι ακομα ,να την προτεινουν ως συμπαρουσιαστρια του Λιαγκα, αληθεια απο που και ως που;Δεν χρειαζεται μονο να εισαι διεκπεραιωτικη σημοσιογραφος πανελιστας , αλλα να εχεις λαμψη , αποψη και ισχυρη προσωπικοτητα ,κατι που η Πετρογιαννη δεν διαθετει

Σοκ στο Ρέθυμνο – Στον προφυλακτήρα του Ι.Χ. του έκρυβε ποσότητες κάνναβης…

Θοδωρής Μαραντίνης – Πήρε δάνειο από την τράπεζα για να αποπληρώσει τη διατροφή