in

OMGOMG CryCry

«Δεν τελειώσαμε μαζί σου» – Η νέα απειλή στον 16χρονο και το μήνυμα της μητέρας του

Ένα ακόμα βίαιο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων ξέσπασε, και αυτή τη φορά στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023 εκτυλίχθηκε ένα νέο περιστατικό βίας στην Καλαμάτα, κάτω από την Πλατεία Υπαπαντής. Θύματα αυτού το συμβάντος είναι δύο ανήλικοι, 15 και 16 ετών οι οποίοι δέχθηκαν αποτρόπαια επίθεση από παρέα ανηλίκων ίδιας ηλικίας με αποτέλεσα την εισαγωγή τους, με βαρύτατα τραύματα, στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Η ΕΛ.ΑΣ, συνέλαβε τους δράστες τους οποίους άφησαν ελεύθερους έως ότου πραγματοποιηθεί το δικαστήριο.

Για τον ξυλοδαρμό του 16χρονου γιου της μίλησε η μητέρα του στον Alpha, αναφέροντας: «Προσπαθούμε να επουλωθεί ψυχικά και σωματικά, γιατί έχει πάθει την ίδια ζημιά. Είναι σημαντικό να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται στις δραστηριότητές του και να νιώσουμε κι εμείς ξανά ότι είμαστε ελεύθεροι. Είμαστε τρεις μέρες χωρίς ύπνο για να είμαστε επαρκείς απέναντι στο παιδί μας.

Κανένας γονιός μας να μην έχει τέτοια εμπειρία ατυχή. Δεν είχα καμία πρόθεση να μιλήσω μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου που ενημερώθηκα ότι απειλήθηκε ξανά το παιδί μου. Αφού βγήκαν από την αυτόφωρη διαδικασία, έστειλαν έναν καλοθελητή, που του μετέφερε «δεν τελειώσαμε μαζί σου, δεν ξεμπερδεύεις»», κατήγγειλε η μητέρα του.

Μάλιστα, τόνισε ότι μιλά δημόσια για να μην πέσει κανένα παιδί θύμα ξυλοδαρμού. «Να κάνεις ό,τι μπορείς να μην ξαναπάθει κανένα παιδί αυτό που έπαθα εγώ», ήταν τα λόγια του 16χρονου στη μητέρα του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θλίψη στο μπάσκετ – Νεκρή η διαιτητής Αναστασία Βόντσα

Τύρναβος – Σοκ με τον βιασμό 22χρονης από 4 άτομα σε οικοδομή – Άλλο άτομο κατέγραφε με την κάμερα