in

OMGOMG

Δεν τα κατάφερε η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» παρά την αλλαγή ημέρας

Ούτε η αλλαγή ημέρας όπως φαίνεται ευνόησε την σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha αφού μπορεί να… «γλίτωσε» από το «Survivor» όμως δεν κέρδισε τους τηλεθεατές.

 

 

  • Την Πέμπτη η σειρά έκανε 15άρια στο δυναμικό και στο γενικό σύνολο με τα στελέχη του καναλιού να χαίρονται για τους…άντρες τηλεθεατές που είναι φανατικοί της σειράς!

 

Κι αυτό γιατί στο ανδρικό κοινό 25-44, «χτύπησε» τηλεθέαση 17,8%!

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. Μια καλογυρισμένη σειρά είναι χωρίς ουσία, η οποία βασίζεται στον πρωταγωνιστή ο οποίος παίζει παντού εξαιτίας της σχέσης του με την Βανδή. Αν ήταν σεναριοκεντρική η λογική της σειράς θα μιλάγαμε για τεράστια επιτυχία.

  2. Προσωπικα ουτε καλογυρισμενη ουτε καλογυαλισμενη την βλεπω αυτη την σειρα, το αντιθετο θα ελεγα ειναι κακογυρισμενη με μικρο μπατζετ , ασχετους ,αταλαντους ηθοποιους που μπηκαν με βυσμα και το σεναριο στερειται φαντασιας. Λιγοι ειναι οι ηθοποιοι που ξεχωριζουν οπως πχ. η τραγουδιστρια που την ερωτευεται τρελλα ο αδερφος του Δημαρχου, ο οποιος ειναι επισης εξαιρετικος. Η γυναικα του Δημαρχου που σκοτωθηκε , ο γιος του αστυνομου επισης καθως και ο κολλητος του φιλος, ολοι οι αλλοι μαλλον μετριοι εως κακοι Ο Μπισμπικης απογοητευση δεν πειθει

  3. Την ιδεα του σεναριου την εκλεψαν απο τους σεναριογραφους των μελισσων ,που βιαστηκαν να ανακοινωσουν την ιδεα τους. Και ενω ηταν στην προετοιμασια για να γινει καθημερινη σειρα , ο παραγωγος της νυχτας τους εκλεψε την ιδεα και εκανε μια προχειροστημενη παραγωγη για να τους προλαβει . Οποτε εκαναν πισω προς το παρον και θα το κανουν καποια αλλη στιγμη .

  4. o καημενος ο Βανδης. να μαλωσει η Δεσποινα τους κακους τηλεθεατες που δεν δινουν τηλεθεαση στον γκομενο της. που αν δεν ηταν η Βανδη ο συγκεκριμενος κυριος στο καρτελ θα ηταν με παραστασεις 10 θεατών. τι μας περνανε για χαζους; ειναι τυχαιο που εκλεισε στον αλφα πρωταγωνιστης την ιδια περιοδο που ηταν και η δικια του εκει; η Βανδη εβαλε τα μεγαλα μεσα μεσω κοκλωνη κλπ για να τον επιβαλουν ως πρωταγωνιστης με παταγωδη αποτυχια, οπως εκανε και με το σιριαλ στο μεγκα.

Master Chef – Τρυφερές στιγμές για τον Σελίμ αγκαλιά με τα μωρά του

Η αδερφή της Καϊλή διαγράφει την εταιρεία της από τα μητρώα διαφάνειας της Ε.Ε.