in ,

OMGOMG CuteCute

Δεν κρύβονται πλέον. Συγκατοίκηση και στο βάθος οικογένεια για Ντάνο – Βαμβακούση…

Είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσιεύει ανοιχτά μια σχέση του. Αυτή με τη Δήμητρα Βαμβακούση που όπως σας έχω γράψει εδώ και μέρες είναι τουλάχιστον τέσσερις μήνες μαζί ενώ είχαν υπάρξει ζευγάρι και στο παρελθόν.

 

  • Μεσολάβησε ένας χωρισμός και μια δυνατή επανασύνδεση και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ το ζευγάρι πλέον συγκατοικεί και είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα στη σχέση του.

 

Θα έρθει η οικογένεια;

  • Η απάντηση είναι πως Θεού Θέλοντος ναι καθώς όπως μου είπαν είναι και οι δύο πλέον αποφασισμένοι να κάνουν το επόμενο πάτημα. Το πιο γερό, το πιο δυνατό.

Είναι γνωστό στους πάντες πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλει να αποκτήσει τη δική του οικογένεια. Και ίσως στο μέλλον ένα παιδί συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού.

 

Πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι επτά χρόνια μετά το «Survivor» η Δήμητρα είναι η πρώτη κοπέλα που επιλέγει να εμφανίσει στο πλευρό του ο Αγγελόπουλος.

 

  • Υπήρξαν και άλλες κυρίες στο παρελθόν αλλά ποτέ δεν εμφανίστηκε κοινή φωτογραφία. Μόνο κάποια παπαράτσι και αυτά μάλιστα τραβηγμένα θολά που αποδεικνύουν και τη γνησιότητά τους.

 

Χθες το βράδυ το ζευγάρι ήταν στη Θεσσαλονίκη, δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης και απ’ ότι μου είπαν ακολούθησαν και κάποια χαλαρά ποτά. Και οι δύο αδιαφόρησαν παντελώς στα αδιάκριτα βλέμματα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Χαλκιδική ΤΩΡΑ – Χειροπέδες σε νεαρό «βαποράκι» με κοκαΐνη

Σπύρος Μπιμπίλας – «Τον Φιλιππίδη εξακολουθώ να τον έχω στην καρδιά μου ως φίλο»