in

AngryAngry OMGOMG CuteCute LoveLove LOLLOL

Σάλος με τις δηλώσεις της Ματίκα – «Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, γι’αυτό πληρώνονται οι καθαρίστριες»

Στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δουλειές του σπιτιού που όπως παραδέχτηκε δεν κάνει καθώς ανήκουν σε έναν επαγγελματικό προσανατολισμό που δεν έχει επιλέξει.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μέλιτα για την προσωπική της ζωή, για το ενδεχόμενο ανάμιξής στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, αλλά και για τις δουλειές του σπιτιού.

Η ηθοποιός δήλωσε πως δεν κάνει δουλειές του σπιτιού και εξήγησε το γιατί:
«Οι δουλειές του σπιτιού είναι ένας επαγγελματικός προσανατολισμός, δεν διάλεξα αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Γι’ αυτό και υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται γι’ αυτήν τη δουλειά. Έβλεπα τη μητέρα μου ως δικηγόρος να γίνεται χίλια κομμάτια, ώστε να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και σκέφτηκα ότι “όχι η γυναίκα δεν είναι φτιαγμένη γι’ αυτό“. Όταν έχει μία άλλη ιδιότητα που της απορροφά μεγάλο μέρος της ημέρας της, δεν είναι υποχρεωμένη να συμμετέχει και σε αυτό».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 Comments

  1. Κυρία Ματίκα-Αντουανέτα προφανώς και ο ρόλος της μητέρας δεν είναι όπως φαίνεται ο επαγγελματικός προσανατολισμός που θα είχατε διαλέξει, οπότε αφήστε τη φροντίδα του στις νταντάδες…Λεφτά έχετε άλλωστε εσείς οι πλούσιες star…

  2. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ <> Η ΨΥΛΟΜΗΤΙΑΣΗ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΔΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

  3. Δηλαδή εγώ που είμαι δικηγόρος και το βράδυ στο σπίτι μου, πλένω σκουπίζω, , σφουγαριζω και φροντίζω την οικογένεια μου όπως όλες οι εργαζόμενες γυναίκες είναι ξεφτίλα???
    Κακομαθημένο σουργελο η ατάλαντη ….

    • Δε λέει πουθενά ότι είναι ξεφτίλα να καθαρίζεις το σπίτι σου.
      Λέει ότι αν δουλεύει μια γυναίκα έχει και την επιλογή να πει το καθάρισμα δε θα το επωμιστω κι αυτό. Εσένα προφανώς είναι επιλογή σου να καθαρίζεις το σπίτι σου και καλά κάνεις

      • Δεν είπαμε ότι κάνει κάτι κακό, καλά κάνει και φέρνει παραδουλεύτρα. Σχολιάζουμε τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο αναφέρεται στις οικιακές εργασίες. Το έχει ξαναπεί και την προηγούμενη φορά νόμιζα και εγώ ότι έκανε πλάκα, αλλά τελικά είναι ψωνισμενο τσόκαρο.
        Δεν έχει μωρη κακομοίρα σκατά η ηλεκτρική σκούπα…..
        Να υποθέσω πως αν πέσουν ψύχουλα στο χαλί βάζει τον Τασουλη να τις μαζέψει…. Χαχαχα….. Άντε καλή χρονιά!!!

  4. Δεν το είπε για κακό. Δείτε το βίντεο, το λέει κάπως χιουμοριστικα και αφοπλιστικά. Άλλωστε, αλήθεια δεν είναι; Αν σου περισσεύουν λίγα χρήματα, δίνεις κι ένα μεροκάματο σε καθαρίστρια. Πού το κακό;

  5. Βρε παιδια αν παίρνατε και σεις τα λεφτα που παιρνει τουλάχιστον ένα 6000 το μήνα απο τηλεοραση και θέατρο και ινσταγκραμ, θα παιρνατε καθαρίστρια. Αν συμπεριλαβουμε και το μισθό του συζύγου που ειναι σίγουρα τουλάχιστον άλλα τόσα, ας δώσουν 900 ευρώ το μηνα για καθαρίστρια. Δεν ειναι φοβερο. Εγω σίγουρα θα το σκεφτόμουν. Δεν μ αρέσει να ξέρει κάποιος τι εχω σπιτι μου, πως τα έχω κλπ, αλλιως δεν θα το σκεφτομουν καν αν έβγαζα τοσα.

Δεν πίστευε στην “τύχη” του με το αυτοκίνητο που μόλις αγόρασε

Μαρίζα Κωχ – Συγκλονίζει το μήνυμα προς τον νεκρό φίλο της Νότη Μαυρουδή