in ,

LOLLOL CryCry

Δεν ήθελε το 10.00 – 12.00 ο Σεργουλόπουλος αλλά η ΕΡΤ άλλαξε οριστικά τη ζώνη

Μεταβατική θα είναι η σεζόν που ξεκινά για τις δύο ψυχαγωγικές πρωινές εκπομπές της ΕΡΤ.

  • Το «Δύο στις Δέκα» με Γιατζόγλου – Κρονάκη και το «Πρωίαν σε είδος» με τους Σεργουλόπουλο – Μελιτά. Μαθαίνω πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν επιθυμούσε ιδιαίτερα τη μετακόμισή του σε αυτή τη ζώνη καθώς λίγο αργότερα είχε χτίσει το δικό του μικρό κοινό.

Το 10.00 – 13.00 το πρωί μαζί με το 21.00 – 23.00 το βράδυ είναι οι δύο πιο ανταγωνιστικές ζώνες της Ελληνικής Τηλεόρασης και κυριολεκτικά «πέφτουν κορμιά». Ενδεχομένως λοιπόν και οι δύο αυτές εκπομπές να υποχωρήσουν πλέον σε πολύ χαμηλό μονοψήφιο καθώς ο ανταγωνισμός απέναντί τους θα είναι τεράστιος.

  • Και ειδικά εάν τα σίριαλ της ΕΡΤ τσιμπήσουν και κάτι θα πρόκειται για τις εκπομπές που θα ρίχνουν το μέσο όρο τηλεθέασης της ΕΡΤ1. Οι δύο αυτές εκπομπές έχουν σύμβαση μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2023 ωστόσο μαθαίνω πως η πρόθεση είναι να πάνε ανεξαρτήτως τηλεθέασης μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Εκεί πια μαθαίνω πως θα γίνουν οι πολύ μεγάλες αλλαγές στην ΕΡΤ καθώς η διοίκηση σκοπεύει να «χτυπήσει» μεγάλα ονόματα από την ιδιωτική τηλεόραση όπως κάνει τώρα δύο χρόνια με τα σίριαλ.

  • Η ζώνη λοιπόν πρέπει να «χτιστεί» ακόμη και με τηλεθεάσεις της τάξης του 3% στο δυναμικό κοινό. Φυσικά και δεν πρόκειται ποτέ η ΕΡΤ να στήσει πρωινό τύπου Λιάγκα ή Καινούργιου. Όμως ένα ανταγωνιστικό τύπου «Δανάη» όπως ήταν την πρώτη χρονιά χωρίς καθόλου gossip είναι πλέον ο στόχος της ΕΡΤ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τραγωδία στα Τέμπη – Νεκρός έγινε πτυχιούχος της Νομικής ο 23χρονος Κυπριανός

Τζόκερ- Στην Ηλιούπολη το τυχερό δελτίο των 2,2 εκατ. ευρώ