in ,

AngryAngry LOLLOL CryCry

Δεν έχει πάτο το βαρέλι – Βουλιάζει στα μονοψήφια η Κορομηλά και το “Σπίτι με το Mega”

Δεν έχει καμία δυναμική. Και αυτό φαίνεται κάθε Σάββατο. Και στο Mega τα στελέχη  γνωρίζουν τον λόγο που το προϊόν παραμένει στο πρόγραμμα, ενώ θα έπρεπε να είχε κοπεί. Και πιστέψτε με. Δεν είναι ούτε η Κορομηλά, ούτε τα τραγούδια.

  • Η μουσική “ναυαρχίδα” του Μεγάλου καναλιού έπεσε και χθές στα βράχια των μονοψήφιων … βουλιάζοντας περαιτέρω τον μέσο όρο της ημέρας.

Κι αυτό διότι ο Μπάσης μπορεί να είναι τραγουδισταράς αλλά… κέφι δεν κάνει. Παρότι είχε ώς guests την μισή φουρνιά των κυριλέ εμπορικών δίπλα του το κοινό είδε τον… Παπαφλέσσα. Θα μου πείτε ελέω ημέρας. Θα σας πώ… ναι… μέχρι ενός σημείου. Άλλα 5άρια σε τέταρτα; Ντροπή.

  • Το προϊόν απωθεί… η παρουσιάστρια επίσης… και μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Στον προηγούμενο αιώνα. Προτείνω στους υπευθύνους να δουν κάνα μουσικό προγραμματάκι του εξωτερικού… μπας και ξεστραβωθούν. Με αγάπη πάντα.

 

Γιατί στο τέλος θα βγούν οι σκελετοί απο την ντουλάπα και το “αφήγημα” περί χαμηλού κόστους… δεν θα βγαίνει σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα. Απλά μαθηματικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χαμός στην νυχτερινή Αθήνα – Επιδρομή απο Λατίνες βίζιτες αλλάζει την… “αγορά”

Ακατάλληλο βίντεο – Τραγουδίστρια γυμνή στη σκηνή έκανε… προκαταρκτικά