in ,

AngryAngry OMGOMG

 Δεν χωρούσε η Κοζάκου στην επιχείρηση «ρετούς Eurovision» – Οι συζητήσεις και το αδιέξοδο

Έκρυβε πικρία το ποστ της Μαρίας Κοζάκου στο FB για την αποχώρησή της από το πρότζεκτ της Eurovision στην ΕΡΤ. Αν και η ίδια τόνισε ξεκάθαρα πως ήταν δική της απόφαση οι δικές μου πληροφορίες είναι διαφορετικές: Από πέρσι και μετά το μπαταγκλάν με τον Βερνίκο το κλίμα στην ΕΡΤ ήταν πολύ βαρύ.

 

  • Δεν μπορεί την ώρα που γίνεται προσπάθεια η ΕΡΤ1 να γίνει ανταγωνιστικό κανάλι των ιδιωτικών (τα καταφέρνει μέχρι στιγμής) το βασικό και πιο εμπορικό πρότζεκτ της Δημόσιας Τηλεόρασης να εξελίσσεται σε βατερλώ.

 

Μάλιστα μετά τον περσινό αποκλεισμό μας τέθηκε ακόμη και θέμα παραίτησης στελέχους της ΕΡΤ το οποίο όμως δεν προχώρησε για λόγους (πολιτικών κυρίως) ισορροπιών. Όμως το καλοκαίρι αποφασίστηκε και η επιχείρηση «ολικό λίφτινγκ» στο θεσμό.

 

Και κάπως έτσι ήταν γνωστό πως δεν θα συνεχίσει η Μαρία Κοζάκου η οποία συνεχίζει κανονικά να ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ καθώς είναι μόνιμη υπάλληλος της Δημόσιας Τηλεόρασης.

 

  • Την ίδια στιγμή όμως και παρά τις φήμες ούτε η Τζένη Μελιτά θεωρείται «κλειδωμένη» για τη θέση της σχολιάστριας.

 

Στην ΕΡΤ πρώτη επιλογή είναι και πάλι ο Γιώργος Καπουτζίδης και μάλιστα αναμένεται να του γίνει σύντομα η σχετική πρόταση. Το εάν θα δεχθεί ή όχι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και ένας από αυτούς είναι και το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου των «Σερρών».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα

Συναγερμός για την εξαφάνιση του Βαρθολομαίου – Κινδυνεύει η ζωή του