in

Δέκα χρόνια φυλακή με αναστολή στον παίκτη ριάλιτι που «μπούκαρε» στο Εφετείο με 1,2 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά

Κάθειρξη 10 ετών και 3 μηνών με αναστολή για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοκατοχής επέβαλλε το πριν από λίγο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον 35χρονο πρώην παίκτη ριάλιτι Βασίλη Γοργολίτσα.

  • Ο συγκεκριμένος το καλοκαίρι του 2022 είχε εισβάλλει στο πάρκινγκ του Εφετείου της Αθήνας έχοντας στο αυτοκίνητο του 1,2 εκατ. ευρώ, 200 γραμμάρια κοκαΐνης, μισό κιλό κάνναβης και χάπια xtc και madma.

 

Το δικαστήριο χορήγησε μάλιστα αναστολή μέχρι την έφεση στον κατηγορούμενο επιβάλλοντας του τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

 

  • Επίσης στον Γοργολίτσα αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης η πρόεδρος του δικαστηρίου είπε Β. Γοργολίτσα. «Το δικαστήριο σας έδειξε επιείκεια, να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας”.

Η εισαγγελέας πάντως της έδρας αγορεύοντας στο δικαστήριο είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενου όπως κατηγορείται και την απόρριψη του ισχυρισμού του ότι ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και όχι περιστασιακός χρήστης, όπως και ότι δεν έκανε διακίνηση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιώργος Ασημακόπουλος – «Έχω χάσει έναν χρόνο από τη ζωή μου στο Survivor»

Απόστολος Γκλέτσος – «Δεν με νοιάζει τι θα πει το κάθε τσ…ι. Ότι είμαι αδε…φή και ότι τον παι…νω»