in

CryCry LOLLOL

Déjà vu με τον Μάρκο Σεφερλή – Αλλού τον περίμεναν και αλλού υπέγραψε

Σαν βόμβα – έσκασε χθες η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τη μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή. Σίγουρα αυτοί που δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη ήταν ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA.

  • Αμφότερα τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμοί εκτιμούσαν πως ο κωμικός ηθοποιός θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο ενεργητικό τους.

Ο ίδιος μάλιστα άφηνε να εννοηθεί πώς όλα βαίνουν καλώς. Αφενός με τον ΑΝΤ1, είχαν γεφυρωθεί οι διαφορές και το κλίμα είχε αποκτήσει θετικό πρόσημο, αφετέρου στον ALPHA ένιωθαν ότι ο Μάρκος ενθουσιαζόταν πολύ με την ιδέα να παρουσιάσει το «Μεγάλο παζάρι».

  • Κι όμως, κανείς δεν περίμενε τελικά να επιλέξει τον ΣΚΑΙ, που μέχρι πρότινος είχε φύγει από το «κάδρο». Σύμφωνα με πληροφορίες, πικραμένοι είναι τόσο στον ΑΝΤ1, όσο και στον ALPHA με τη στάση του κωμικού καθώς τον κατηγορούν εμμέσως για αποπροσανατολισμό.

Και πάμε τώρα σε ένα ενδιαφέρον ιστορικό πριν 8 χρόνια. Το 2014, ο Μάρκος Σεφερλής βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις πάλι με τον ALPHA και τότε στη διεύθυνση τηλεόρασης ήταν ο Τζώνη Καλημέρης.

Είχαν δοθεί τα χέρια για να παρουσιάσει απογευματινή καθημερινή σχολιαστική εκπομπή στη θέση του Νίκου Μουτσινά που τότε είχε αποφασίσει να βάλει ένα τέλος στο «Δέστε τους». Τελικά, ενώ ο ALPHA περίμενε να υπογράψει, είδε ξαφνικά την επίσημη ανακοίνωση του Mega για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη 10-1 του σταθμού. Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πρίν απο λίγο βρέθηκε νεκρός – Είχε προσπαθήσει να σκοτώσει γνωστό μοντέλο με τσεκούρι

«Ninja Warrior» – Στο «στόχαστρο» του STAR το αγωνιστικό ριάλιτι