in

CuteCute

Δείτε τον – Ο Μενέντεζ διακοπάρει στην Ελλάδα. Σε κόκκινο συναγερμό ΕΥΠ και FBI

Ιδιωτική επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποιεί από τα μέσα της προηγουμενης εβδομαδας ο πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ και πολύτιμος σύμμαχος της Ελλάδας στο Κογκρέσο.

 

  • Και δεν είναι μόνος. Μαζί του η δεύτερη συζύγος του, δυναμική businesswoman, Ναντιν Αρσλανιαν Μενεντεζ, για την οποία μάλιστα ο φιλέλληνας γερουσιαστής δεν δίστασε να της τραγουδήσει πάνω και σε γόνδολα σε ένα ταξίδι τους στη Βενετία, πέντε μήνες μετά τη γνωριμία και τον γάμο τους που έγινε μεταξύ λίγων φίλων και συγγενών το διάστημα της πανδημίας.

Ο κ. Μενέντεζ βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη την προηγούμενη Τετάρτη και πραγματοποίησε επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης συνοδευόμενος από τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνη.

 

  • Την είδηση γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο οποίος μαζί με τον τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κωνσταντίνο Χαντζηκωνσταντίνου ενημέρωσε τον Αμερικανό Γερουσιαστή για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Το ζεύγος Μενεντεζ κατόπιν ταξίδεψε στην Αθήνα και αφού περιηγήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα σε αξιοθέατα της πόλης γευμάτισε σε ένα από τα πλέον ιστορικά ρεστοραν των Αθηνών, παρουσία του Αμερικάνου Πρέσβη στην Ελλάδα, και κάτω από το άγρυπνο μάτι της ΕΥΠ και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μενέντεζ με τη σύζυγο του θα συνεχίσουν την επίσκεψή του στη χώρα μας στις Σπέτσες, ή σε κάποιο άλλο ελληνικό νησί του Αιγαίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θρήνος στην κηδεία του γιατρού Σωτήρη Παπαοικονόμου

Ο Καπότσης για την Μεταξά – «Αυτό δεν θα το αποκαλύψω, θέλω να το κρατήσω για εμάς»