Δευτέρα 31 ή Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου η κοινή πρεμιέρα Χατζηνικολάου – Κοσιώνη

1 Min Read

Την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού ή την πρώτη του φθινοπώρου θα γίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες μου η κοινή πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου και της Σίας Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

 

  • Η τελευταία μέρα του Αυγούστου είναι και η πιθανότερη ημερομηνία που θα επιστρέψουν όλοι οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων αφού στις 5 Σεπτεμβρίου θα είναι τα εγκαίνια της 90ης επετειακής ΔΕΘ από τον Πρωθυπουργό.

 

Και επειδή είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις είτε με την δρομολόγηση των εκλογών (λιγότερο πιθανό σενάριο) ή με την εξαγγελία των μέτρων που παραδοσιακά γίνεται είανι περίοδος μεγάλης επικαιρότητας.

 

Όπως σας έχω γράψει το δελτίο του ΑΝΤ1 θα υποστεί ολικό λίφτινγκ σε σήματα, γραφικά και πλατό. Και όλα τα παραπάνω με την υπογραφή του Βασίλη Παπανδρόσου.

Share This Article