in

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης – Όλο και πιο κοντά στον γάμο – Η συγκατοίκηση & το σπίτι που αγόρασαν

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης εδώ και πέντε χρόνια που είναι μαζί, όχι μόνο δεν έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλον αλλά δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς το έτερον ήμισύ τους.Γι’ αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το ζευγάρι είναι όλο και πιο κοντά στον γάμο, έχοντας περάσει τη σχέση τους από τις δοκιμασίες που θα έπρεπε για να είναι σίγουροι πλέον ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον!

  • Το πρώτο βήμα της κοινής τους ζωής δεν θα μπορούσε παρά να γίνει με την απόφαση του ερωτευμένου ζευγαριού να συγκατοικήσει, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ της σχέσης του, με την ίδια την ηθοποιό να δηλώνει μάλιστα πως η μεταξύ τους άριστη επικοινωνία αποτελεί το πιο σημαντικό συστατικό, που κάνει τον δεσμό τους αλλά και το εγχείρημα της συγκατοίκησής τους να επιτύχει.

Το ενδεχόμενο του γάμου μάλιστα μοιάζει να πλησιάζει συνεχώς για τους δύο ερωτευμένους. Αποτελούν το βασικό στήριγμα ο ένας του άλλου σε οποιαδήποτε επαγγελματική του κίνηση και είναι πραγματικά πολύ δεμένοι. Η Δανάη Παππά σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων προσφάτως σε εκπομπή, βρέθηκε να δηλώνει ξεκάθαρα πως ο γάμος είναι σίγουρα στα μελλοντικά τους σχέδια, δείχνοντας ταυτόχρονα απαλλαγμένη παντελώς από το αίσθημα της ζήλιας για τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη.«Το επόμενο βήμα το σκεφτόμαστε, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ζήλιας ανάμεσά μας. Δεν ζηλεύω καθόλου», δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Throwback του Γιώργου Νινιού πριν από ακριβώς 40 χρόνια! Όταν πρωταγωνιστούσε σε ταινία του ‘80

Μέγαρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις για την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε αποκεφαλισμένος