in

LoveLove OMGOMG

Δανάη Παππά – «Αν δε σου αρέσει η έκθεση και η επικοινωνία με τους ανθρώπους, τότε τι κάνεις σε αυτόν τον χώρο;»

Η Δανάη Παππά που φέτος πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μέσα σε όλα μίλησε για το πως τη βοηθά ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης στο να βρίσκει τις ισορροπίες της, αλλά και το πως τα πηγαίνει με την έκθεση.

«Σίγουρα την εξισορροπεί. Οι καλλιτέχνες κάπως ξεφεύγουμε πολύ εύκολα εγκεφαλικά… γίνεται η ζωή μας η δουλειά μας… θέλει έναν μικρό διαχωρισμό. Εμένα με βοηθάει πολύ η συζήτηση για τα επαγγελματικά, για να καταλαβαίνω και την άλλη άποψη… Εγώ μπορεί να θέλω κάτι πάρα πολύ και μετά πάω να το συζητήσω και μου λέει κάτι και λέω αυτό δεν το σκέφτηκα…» ανέφερε αρχικά η Δανάη Παππά.

«Με την έκθεση νομίζω ότι τα πηγαίνω καλά, θέλω και εγώ να γνωρίσω τους ανθρώπους που θέλουν να με γνωρίσουν… Αυτό είναι το πιο σημαντικό… Άμα δεν σου αρέσουν οι άνθρωποι και δεν θες την επικοινωνία και δεν θες να σε τρελαίνουν, τότε τι κάνεις σε αυτόν τον χώρο; Κάπως πάνε μαζί αυτά τα πράγματα», συμπλήρωσε η Δανάη Παππά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο δήμος Αθηναίων παίρνει μέτρα για την προστασία αστέγων από το ψύχος

Τα κανάλια της ΕΡΤ συνεχίζουν στην Cosmote TV