in

Δανάη Μπάρκα – Βάζει τέλος στην κόντρα με τον Περικλή Κονδυλάτο – «Δεν απάντησα στον ίδιο, αλίμονο»

“Είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα” εξηγεί η Δανάη Μπάρκα.

  • Την Δανάη Μπάρκα φιλοξένησε ο Κώστας Τσουρός, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού αναφέρθηκε στο σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις με τον Περικλή Κονδυλάτο.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα υπογράμμισε πως «δεν απάντησα (σ.σ. σε όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για τα κιλά). Είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα. Δεν είναι ότι απάντησα στον ίδιο τον κ. Κονδυλάτο, αλίμονο. Δεν μου είπε ο άνθρωπος και τίποτα, δεν μου απηύθυνε δηλαδή τον λόγο για να του απαντήσω. Όταν όμως νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το βήμα αυτή τη στιγμή που έχω εγώ, για όσο το έχω, δεν μπορούν να απαντήσουν και να πουν την άποψη τους, θα πω και γω τη δική μου όπως θα την πούμε όλοι».

  • «Νομίζω ότι οι ανοιχτοί διάλογοι οδηγούν μόνο σε καλό. Δηλαδή το να ακούμε και μια άποψη παραπάνω, μπορεί να μας μετακινήσει από κάτι και επειδή έχω υπάρχει και είμαι «ambassador» κάποιων εταιρειών, που όταν μου προτάθηκε η εκάστοτε πρόταση ήμουν χαρούμενη, έλεγα «κοίτα, να, θα σταματήσω να βλέπω μόνο ένα συγκεκριμένο ανθρώπινο πρόσωπο στις εταιρείες». Είπα δηλαδή ότι πρέπει να υπερασπιστώ και αυτό που κάνω εγώ αλλά και πολλά άτομα που μπορεί να σκέφτηκαν το ίδιο με εμένα».«Δεν το κάνω όμως ποτέ, σε καμία περίπτωση, επί τούτου. Δεν το κάνω για να απαντήσω ή δεν το κάνω με θυμό. Το κάνω για να ακουστεί και άλλη άποψη που μπορεί να μην ακουστεί. Το έχω ελαττώσει πια σε σχέση με την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν, ούτε τα πολλά κατεβατά ανεβάζω, γιατί φοβάμαι ότι κουράζω και εμένα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Δανάη Μπάρκα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Είσαι τσούχτρα και φαρμακόγλωσσα. Με βύσμα μπήκες στην τηλεόραση και κουνάς το δάχτυλο από την πρώτη χρονιά της εκπομπής σου ενώ δεν έχεις ούτε τέσσερα χρόνια σε αυτήν.
    Η Μενεγάκη έχει 30 χρόνια καριέρας και ουδέποτε σχολίασε κανέναν, ούτε κούνησε το δάχτυλο.

Αυξήσεις στους μισθούς με το νέο έτος – Οι δικαιούχοι

Βίκυ Χατζηβασιλείου- Μας έδωσε το στήθος της στο πιάτο…