in

CryCry OMGOMG

Η Μπάρκα για την μάνα της – «Έβγαζε θαλπωρή στους άλλους, ενώ μέσα της υπέφερε»

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε μια άκρως συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η οποία έκανε τον Άρη Καβατζίκη αλλά και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα να «λυγίσουν» με τα λεγόμενά της.

«Ξέρω πόσο δοτικός και τρυφερός άνθρωπος είναι. Κατανοώ αυτό που είπε. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω, γιατί δεν είναι στο χέρι σου. Έχουν προαποφασιστεί αυτά», είπε ο Άρης Καβατζίκης και την ευχαρίστησε για όσα μοιράστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Δανάη Μπάρκα είπε ότι η μητέρα της είναι ένας άνθρωπος αστείος και υποστηρικτικός, αλλά κουβαλάει τα δικά της τραύματα και πληγές.

«Αυτό μου δίνει το κίνητρο να πω ότι δεν είναι ωραίο πολλές φορές να κρίνουμε και να στοχοποιούμε, γιατί δεν ξέρουμε τι περνάει ένας άνθρωπος. Είναι ωραίο να είμαστε με τους ανθρώπους πιο επιεικείς», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

«Δεν είχαμε λεφτά, δεν είχαμε στο σπίτι δεύτερο δωμάτιο και κοιμόταν στο χολ. Στο σχολείο με έπαιρνε ο ξάδερφος, η γιαγιά και ο παππούς, γιατί η μαμά μου κυνηγούσε το όνειρό της. Αυτά σε στιγμές μου ήταν στενόχωρα και δύσκολα, αλλά όταν έβλεπα έναν άνθρωπο να μη σταματά και να παλεύει μου έδινε κίνητρο να τον θαυμάζω. Άρα έμενα στον θαυμασμό και το πόσο θαλπωρή έβγαζε στους γύρω της, ενώ εκείνη υπέφερε», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Ναυάγιο στην Πύλο – Έντονο επεισόδιο της Προέδρου της Δημοκρατίας με αλληλέγγυους για τους πρόσφυγες

Γιάννης Μαρκόπουλος – Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία του