in

CuteCute

Δανάη Μπάρκα – «Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα. Δεν θα με δείτε ποτέ σε τέτοια θέση»

«Πήγα το Σάββατο στην φίλη μου στο Περιστέρι και ξαφνικά έρχεται ένας κύριος και μου λέει “γεια σας συγχαρητήρια”, λέω θα μου λέει για την εκπομπή. Απαντάω “σας ευχαριστούμε πολύ”, μου λέει “έχει ξεκινήσει η εκστρατεία;” και απαντώ “ποια εκστρατεία; Μου λέει “για τις δημοτικές εκλογές” και απαντώ “ε δεν ξέρουμε ποιος θα βγει στο Περιστέρι;” και μου λέει ”όχι για εσάς λέω γιατί μάθαμε ότι κατεβαίνετε στις εκλογές”», περιέγραψε αρχικά η Δανάη Μπάρκα, μιλώντας σήμερα μέσα από την εκπομπή της, αποκαλύπτοντας ένα γεγονός που την ξάφνιασε.

«Μετά ήρθε άλλο ένα παιδάκι, άλλο ένα και εν τέλει ήρθαν 4 άτομα να με συγχαρούν για τις δημοτικές εκλογές. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμένα να με δείτε στις εκλογές, ούτε δημοτικές ούτε κανονικές. Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα, δεν θα με δείτε ποτέ σε καμία τέτοια θέση», συμπλήρωσε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ηθελε δεν ηθελε την φορτωθηκε την Καμπουρη η Δαναη ,τα γνωστα της Καμπουρη που παντα παιζει
    υπουλα , καποιο βυσμα θα ειχε στο Μεγα και την επεβαλλαν στο πανελ, ασχετα αν την ηθελε η Δαναη στο πανελ της . Παντως οι κακιες και τα υπονοουμενα μεσω των συνεντευξεων της ηταν ξεκαθαρες κακιες εναντιον της Δαναης. Χαρα στο κουραγιο σου Δαναη και στο μεγαλο στομαχι που εχεις, προσεχε και τον Καβατζικη απο διπλα , δεν ειναι καλυτερος. Θυμησου την ιστορια που εστησε στην Μενεγακη αν και πανελιστας της

Η απρόσεχτη δημόσια εμφάνιση της Μαρίας Καρλάκη που φανέρωσε τη ρώγα της μπροστά στο κοινό

Αντιγόνη Νεοφύτου – Όσα αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές της…