in

OMGOMG

Currys – Βάζει πωλητήριο στην Κωτσόβολος

Tη στρατηγική της όσον αφορά τη δραστηριότητα της Κωτσόβολος, ανακοίνωσε ότι αναθεωρεί η Currys, ανατροπή η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε πώληση των δραστηριοτήτων της.

Ο βρετανικός όμιλος ανακοίνωσε Strategic Review για το ισχυρό του asset, τη γνωστή αλυσίδα στην Ελλάδα, με παρουσία και στην Κύπρο, η οποία υπεραποδίδει, εμφανίζοντας σταθερά υψηλότερες επιδόσεις σε επίπεδο τζίρου και κερδοφορίας συγκριτικά με κάθε άλλη δραστηριότητα της Currys.

  • Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων και η ίδια η πολυεθνική στην ανακοίνωσή της, η Κωτσόβολος χαίρει υψηλής αναγνωρισιμότητας, διαθέτει ενοποιημένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και ένα ευρύ διαφοροποιημένο μείγμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Currys επανεξετάζει τακτικά τη δομή του ομίλου μέσα από το πρίσμα της αξίας που δημιουργεί για τους μετόχους και πιστεύει ότι η δύναμη της μάρκας Κωτσόβολος, το μακροπρόθεσμο ιστορικό κερδοφόρων χρήσεων και η ηγετική θέση της στην αγορά δεν αντικατοπτρίζονται επί του παρόντος στην αποτίμηση του ομίλου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παρουσιάστρια του MEGA με… κορμί κόλαση στη Μύκονο – Η πιο σέξι “μαμά” της τηλεόρασης!

Σοκ στα Ανώγεια – Νεκρή ξαφνικά η Ελισσάβετ Διαλυνά