Χτύπημα-σοκ στο σπίτι της Αφροδίτη Νέστορα – «Δεν θα μας λυγίσουν»

1 Min Read

Η επίθεση στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα δεν είναι μια απλή υπόθεση φθοράς ή μια ακόμη ένταση της στιγμής.

Είναι ένα χτύπημα που ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης και μπαίνει στο πεδίο του φόβου, της απειλής και της ωμής βίας.

Η ίδια, με ψυχραιμία αλλά και εμφανή φόρτιση, έβαλε πάνω απ’ όλα την υγεία των γονιών της. Και εκεί βρίσκεται η ουσία.

Όταν μια πολιτική διαφωνία φτάνει έξω από την πόρτα μιας οικογένειας, τότε το πρόβλημα δεν είναι μόνο πολιτικό. Είναι βαθιά κοινωνικό.

Η Νέστορα χαρακτήρισε την επίθεση απάνθρωπη και τρομοκρατική, στέλνοντας μήνυμα ότι τέτοιες πρακτικές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Σε μια περίοδο που το πολιτικό κλίμα είναι ήδη τεταμένο, τέτοια περιστατικά ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Η βία, από όπου κι αν προέρχεται, δεν μπορεί να έχει άλλοθι. Και η απάντηση πρέπει να είναι καθαρή: καμία ανοχή στον εκφοβισμό, καμία σιωπή απέναντι στον τρόμο.

Share This Article