in

AngryAngry OMGOMG

Η Διαβάτη για τον Κασσελάκη – «Με πιάνει μία αηδία»

Η Χρυσούλα Διαβάτη παραχώρησε δηλώσεις στη Super Κατερίνα και στην Μαρία Βλάχου. Η ηθοποιός σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την αναμέτρηση του Στέφανου Κασσελάκη με την Έφη Αχτσιόγλου.

«Δεν ξέρω το κ. Κασσελάκη, πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Κοιτάξτε να σας πω για να πω για αυτά με πιάνει μία αηδία. Δεν με ενδιαφέρει για κανένα τι κάνει στο σπίτι του και στο κρεβάτι του. Και γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν είμαι εκείνο, είμαι το άλλο; Δεν ρώτησα και ποιον αφορά; Δεν μου επιτρέπεται και δεν με ενδιαφέρει να ρωτήσω. Το βρίσκω πάρα πολύ αισχρό» είπε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Για όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Είναι γνώμη του κ. Κούγια και δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όμως όλα αυτά, εκτός από αηδία δεν με αφορούν. Δεν το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο; Πώς μπορεί να σε ενδιαφέρει αν ο άλλος τρώει με τα χέρια ή τα πόδια στο σπίτι του. Στο σπίτι του όμως να μην θίγει εμένα»

«Δεν ξέρω την κ. Αχτσιόγλου. Την έχω ακούσει βέβαια, όσο έχω ακούσει τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θα επέλεγα κανέναν από τους δύο» κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

    • Ξέρω ότι η Διαβάτη είναι παλιακιά και έχει τέτοιες απόψεις. Άλλοτε σωστές κι άλλοτε λάθος και υπερβολικές. Όμως φταίνε αυτοί που την ρωτάνε για να κάνουν προπαγάνδα, όχι εκείνη.
      Είναι καλός άνθρωπος αλλά κάποιες φορές γίνεται ακραία

  1. Αυτά να τα ακούν όσοι έλεγαν ότι είναι Συριζαία η δεξιά Διαβάτη επειδή μίλησε υπέρ του Γεωργούλη.
    Ποια, η Διαβάτη που σιχαίνεται τον ΣΥΡΙΖΑ και ήθελε να πέσει όταν ήταν κυβέρνηση. Τώρα είναι καλή η Διαβάτη? Δυό μέτρα και δυό σταθμά έχετε, υποκριτές δεξιούληδες. Η Διαβάτη προτιμάει τις κρυφές και φανερές της δεξιάς. Σκασίλα μας η άποψη του ομοφοβικού απολιθώματος.
    Ο κόσμος προχωράει μπροστά έστω και με την όπισθεν. Ξιδάκι στα ομοφοβικά ρατσιστικά φασιστάκια.

Χαμός στο “My Style Rocks” – «Είσαι αλλού για αλλού» – «Φρύδι σηκωμένο σε μένα δεν…»

Πέθανε μια 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού που ταξίδεψε με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία