in

LoveLove OMGOMG

Χρύσα Ρώπα – «Δεν ήταν καριέρα αυτό που έκανε ο Τσιμιτσέλης, είναι ξεχωριστή περίπτωση»

Τη Χρύσα Ρώπα συνάντησαν ο Γιάννης Πουλόπουλος και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η δημοφιλής ηθοποιός, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα-Παπαθανασίου, μιλά για τον ρόλο της αλλά και για την εμπειρία της από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

«Στην Κατάρα κάνω μία γυναίκα από την Κάτω Παπαριά, είμαι η κυρία Φουρτουνάκη, η οποία έχει δύο γιους, τον Τέρυ και τον Μανωλιό», ανέφερε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

«Ο Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα. Δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα. Αγάπη, κατάθεση, κόπος, προσπάθειες, ανέβαζε το μέτρο. Ο Γιαννάκης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση», απαντά η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση για τον νεαρότερο συνάδελφό της.

«Δεν τρελαίνομαι πια να παίζω σε σήριαλ. Τρελάθηκα με την «Τούρτα της Μαμάς», το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;» και το «Η Οικογένεια Βλάπτει». Νιώθεις ότι κάτι γίνεται, μια μαχαιριά στην καρδιά και νιώθεις ότι αυτό θα το υπερασπιστείς μέχρι θανάτου», παραδέχεται στη συνέχεια η Χρύσα Ρώπα.

«Λατρεύω όλους τους ρόλους που έχω κάνει, ειδικά την επιθεώρηση. Αυτό που έκανα όμως με τον Λάκη Λαζόπουλο στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ήταν μοναδική εμπειρία, γιατί ήταν ζωντανό. Την ένιωθες την ανταπόκριση από κάτω και ταυτόχρονα ήταν και τηλεοπτικό. Νομίζω ότι ήταν ωραίο σεμινάριο», επισημαίνει η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Δεν έχω ακούσει κάτι για την επιστροφή του Λάκη με το «Τσαντίρι». Μακάρι να ξαναγίνει, θέλω πάρα πολύ να ξαναέχουμε στην τηλεόραση τον Λάκη έστω και λίγο», λέει κλείνοντας τις δηλώσεις της η Χρύσα Ρώπα.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O Πρόδρομος Καθηνιώτης μας συστήνει τη θετή του κόρη

Καλομοίρα – «Έπεσα σε κατάθλιψη μετά τη Eurovision, πλήρωσα 800 ευρώ»