in

Χριστούγεννα στην τηλεόραση – Οι εορταστικές εκπομπές ανά κανάλι

Τα κανάλια φορούν από σήμερα τα γιορτινά τους εναρμονίζοντας το πρόγραμμα τους με το πνεύμα των ημερών.

Στον ΑΝΤ1, σήμερα 23 Δεκεμβρίου, στις 20.00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ετοιμάσει ένα special επεισόδιο για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Στις 21.00, το «5Χ5» με τον Θάνο Κιούση φοράει τα γιορτινά του και το πλατό γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους καλεσμένους, που παίζουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός».

Παραμονή Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου), ο Αlpha έχει προγραμματίσει να δείξει στις 21.00 τη συναυλία της Άννα Βίσση «50 Χρόνια Άννα Βίσση». Το κανάλι εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της μεγάλης συναυλίας της τραγουδίστριας στη γενέτειρά της, τη Λάρνακα. Την ίδια ώρα, δηλαδή στις 21.00, το «Σπίτι με το MEGA» κάνει ρεβεγιόν με καλεσμένο τον Πάνο Κιάμο.

Σε ανάλογο εορταστικό κλίμα θα κινηθεί και η ΕΡΤ1 με την εκπομπή «Νύχτα Στάσου» (Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 22.00). Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τη μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου, για να μοιραστούν μαζί τους δημοφιλή λαϊκά τραγούδια σ’ ένα κεφάτο ρεβεγιόν. Οι τρεις ερμηνευτές, με τη συμμετοχή του Χρήστου Νικολόπουλου, παρουσιάζουν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με υπέροχα τραγούδια: «Θα τα βροντήξω», «Ο Σαλονικιός», «Μη μιλάς», «Ψηλά τα χέρια», «Να μ’ αγαπάς», «Λάθος», «Με τα φώτα νυσταγμένα», «Ένα λεπτό, περιπτερά», «Ράγισα», «Μας υποχρέωσες», «Στων αγγέλων τα μπουζούκια». Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, παραθέτει στοιχεία και δίνει πληροφορίες, για τα τραγούδια της εορταστικής βραδιάς. Οι νεότεροι τραγουδιστές Γιώργος Χουβαρδάς και Χρυσή Τζάβλα ερμηνεύουν τα τραγούδια «Οι καλύτερές μου μέρες» και «Έκανες το λάθος». Στην παρέα της εκπομπής θα είναι οι δημοσιογράφοι Χρύσα Παπασταύρου, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Γιώργος Μούτσιος και Κορίνα Γεωργίου. Επίσης, η Λίτσα Πατέρα, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο γλύπτης Κωστής Γεωργίου, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής «Δύο στις 10», Ζωή Κρονάκη και Δημήτρης Γιαγτζόγλου, συμπληρώνουν την παρέα. Μαζί τους οι ηθοποιοί Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Αλέξανδρος Καλπακίδης και Βίκυ Μαϊδάνογλου από τη βραβευμένη ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» και οι Παύλος Κουρτίδης, Μανώλης Γεραπετρίτης, Γρηγορία Μεθενίτη, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, Ειρήνη Λαφαζάνη, Όλγα Μιχαλοπούλου από το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα».

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 10.00, η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ1 υποδέχεται καλεσμένους, παίζει παιχνίδια, ενημερώνει, διασκεδάζει και ψυχαγωγεί τους τηλεθεατές με θέματα, βίντεο και προσωπικές ιστορίες. Στο ίδιο κανάλι στις 15.00, το «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» υποδέχεται τον Στέφανο Κορκολή. Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του ενώ στις 20.15, η Ευγενία Σαμαρά και το «Switch» έχουν ετοιμάσει ένα εορταστικό επεισόδιο.

Τέλος ο ΣΚΑΪ αύριο βράδυ, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 21.00, έχει ετοιμάσει μια εορταστική βραδιά που θα φέρει τον τίτλο «Χριστούγεννα με φίλους», την οποία και θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος με καλεσμένη τη Γιώτη Νέγκα. Μαζί της ο Θοδωρής Μαραντίνης με τους Onirama, η Ηρώ Σαΐα, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Γιάννης Διονυσίου και ο Ορέστης Ντάντος. Την παρέα συμπληρώνουν εκλεκτοί καλεσμένοι όπως: οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Μιχάλης Συριόπουλος, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Ιφιγένεια Καραμήτρου, ο στιχουργός μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών, ο Νίκος Μωραΐτης, και οι ηθοποιοί Παρθένα Χοροζίδου, Κρατερός Κατσούλης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Λένα Παπαληγούρα, Ματίνα Νικολάου, Σύλβια Δεληκούρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Κωστής Σαββιδάκης.

Μία βραδιά γεμάτη εορταστική διάθεση, κέφι, χορό, τραγούδι αλλά και ντουέτα- έκπληξη της Γιώτας Νέγκα με τους φίλους της, την Ελένη Καρακάση να ερμηνεύει δύο αγαπημένα τραγούδια και τους καλεσμένους να συμμετέχουν με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Διαρροή αερίου σε εμπορικό κέντρο. Αποκλείστηκε το σημείο

Δανάη Μπάρκα – Το ξέσπασμα στα social media. «Ανθρωποφάγοι, υποκριτές και ψεύτες»