in

OMGOMG

Χρήστος Ζαν Μπατίστ – «Μου πρότειναν να είμαι στο πρωινό του Αρναούτογλου και το απέρριψα»

Στην κάμερα του Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ. Ο ηθοποιός, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο του εκπαιδευόμενου γιατρού Λεωνίδα στο επιτυχημένο ιατρικό δράμα του Alpha, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πώς του έμαθε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να κλαίει μπροστά στην κάμερα για τις ανάγκες της σειράς.

«Μετάνιωσα 100% όταν μετά το Super Idol δεν ασχολήθηκα με την παρουσίαση αλλά με το τραγούδι. Δεν την επέλεξα, γιατί θεωρούσα τότε – και με βάση αυτά που μας έλεγαν πάντα – ότι δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και ηθοποιός και τραγουδιστής και παρουσιαστής», δηλώνει ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ.

 

«Μου είχαν προτείνει τότε να πάω μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρωινό, να είμαι μέρος της ομάδας», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Υπήρξε ένα κενό γύρω στο 2013-2016, όπου η δουλειά δεν πήγαινα πολύ καλά κι έτσι έμαθα να κάνω νύχια, μανικιούρ-πεντικιούρ. Πήγα σε σχολή. Μετά από 5-6 μήνες, έσκασε το τραγούδι», εξομολογείται ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ στην κάμερα του Super Κατερίνα.

«Οι σκηνές που έπρεπε να κλάψω με δυσκόλεψαν πιο πολύ απ’ όλες. Σε κάποιες κοινές σκηνές που είχαμε με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, του λέω: εξήγησέ μου πώς μπορούμε εδώ και τώρα να κλάψουμε. Σε 3 δευτερόλεπτα έκλαιγε, του λέω: πρέπει να μου το μάθεις αυτό», ανέφερε στη συνέχεια ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ για τα γυρίσματα της σειράς «Ο Γιατρός».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ναταλία Δραγούμη – «Οταν μεθούσα έβγαζα τη μπλούζα μου»

Πιλότος προσπάθησε να ρίξει αεροσκάφος της Alaska Airlines