in

OMGOMG

Χρήστος Συριώτης – «Ο Βογιατζής αντιμετώπιζε προβλήματα και ο Φιλιππίδης δεν του φέρθηκε καλά»

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Χρήστος Συριώτης μίλησε στην κάμερα του Alpha για τη δύσκολη παρελθοντική συνεργασία που είχε ο Δημήτρης Βογιατζής μαζί του.

  • “Είναι ψέμα πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει βρίσει ποτέ ηθοποιό. Δεν έχει όμως σημασία αυτό. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταδικάσουμε έναν άνθρωπο για αυτό. Δηλαδή αν καταδικαστεί, δεν θα καταδικαστεί για αυτό. Εγώ άλλωστε δεν πιστεύω τόσο πολύ στη δικαιοσύνη.

Πιστεύω σε κάτι άλλο, στη θεία Δίκη και αυτή έρχεται για όλους μας. Αν έχουν λίγο φιλότιμο όταν πέφτουν το βράδυ να κοιμηθούν, πρέπει να το σκέφτονται αυτό ξανά και ξανά για να δουν αν έχουν εντάξει τη συνείδηση τους” είπε, αρχικά, και συνέχισε:

  • “Εμείς κάναμε μια καταγγελία όπως οφείλαμε και νιώθαμε στη μνήμη του Δημήτρη Βογιατζή. Θεωρήσαμε ότι εκείνη την εποχή υπήρξε μια κατάφορη αδικία στο πρόσωπο του. Σε μια παράσταση καλοκαιρινή μιας περιοδείας, ο συνάδελφος μας, ο Δημήτρης Βογιατζής εκδιώχθηκε στα μισά της περιοδείας από τον Πέτρο Φιλιππίδη”.

“Ο Δημήτρης αντιμετώπιζε γενικότερα κάποια προβλήματα εκείνη την εποχή, ο Πέτρος τον είχε πάρει με σκοπό να τον βοηθήσει αλλά, αντί να τον στηρίξει, τον… Δεν του φέρθηκε καλά” κατέληξε, ο Συριώτης μιλώντας στην εκπομπή της Καινούργιου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

    • Εσύ που υποτιμάς συνέχεια τα θύματα και τους υπερασπιστές τους και υποστηρίζεις τον κάθε θύτη, να το κοιτάξεις το θέμα σου. Μην το αφήνεις. Είναι σοβαρό. Είναι πολλά τα θέματά σου. Καλό θα ήταν για εσένα αν τα έλυνες.

  1. Αν εσύ δεν τον ξέρεις και δεν βλέπεις θέατρο, πρόβλημά σου.
    Το να είναι κάποιος λιγότερο δημοφιλής, δεν τον κάνει λιγότερο άξιο άνθρωπο και επαγγελματία.
    Ο Πάρτον κατηγορείται από πάρα πολλούς έντιμους ανθρώπους.
    Το ήξεραν και οι πέτρες για τον κωλοχαρακτήρα του.
    Φέρθηκε πολύ άσχημα σε αρκετούς συναδέλφους του. Όλοι το λένε.
    Θα τιμωρηθεί από την Θεία Δίκη.
    #Με τον Συριώτη και κάθε Συριώτη. Είμαστε όλοι με τα θύματα.

Σκάνδαλο – Αυτή είναι η τραγουδίστρια που “πιάστηκε” στον δρόμο να κάνει πιάτσα…

Μποτιλιάρισμα στην Γλυφάδα – Κάλεσε τους φίλους του και προκάλεσε πανικό (Εικόνες)