Χρήστος Κούτρας για Λιάγκα – «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα φύγει από τον ΑΝΤ1»

1 Min Read

Ο Χρήστος Κούτρας εξέφρασε δημόσια τη βεβαιότητά του πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον ANT1, σχολιάζοντας τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον.

Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star, ο δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν πίστεψα στιγμή ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1», βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον παρουσιαστή να εξετάζει άλλες επαγγελματικές επιλογές.

Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει μία από τις πιο ισχυρές τηλεοπτικές προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, με τη μακροχρόνια παρουσία του να έχει συνδεθεί άμεσα με τις επιτυχίες του σταθμού και τη δυναμική της πρωινής ζώνης.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Κούτρα προκάλεσαν θετικές αντιδράσεις στους τηλεθεατές και στους θαυμαστές του παρουσιαστή, οι οποίοι επιθυμούν να τον δουν να συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Το ενδιαφέρον γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα παραμένει έντονο, με το κοινό να περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Share This Article