in

LoveLove OMGOMG

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – «Τρόμαξα όταν μας είπε η Δανάη ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης την Πέμπτη 25/1.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, για τη στενή του σχέση με τη Δανάη Μπάρκα, ενώ αποκάλυψε πως όταν η ίδια του είπε πως θα ασχοληθεί με την τηλεόραση, τρόμαξε.

 

«Τρόμαξα όταν μας είπε η Δανάη ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση, ακόμα και τώρα συνεχίζω και το νιώθω. Πιστεύω ότι αυτό θέλει μεγάλη γενναιότητα. Εγώ αυτό που της είπα όταν μας το ανακοίνωσε ήταν να κάνει αυτό που θέλει. Γνωρίζει ότι της έχω εμπιστοσύνη, οπότε της είπα “βούτα και κολύμπα”», είπε αρχικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Και συνέχισε: «Ξέρεις ότι είναι μια αρένα πολύ δύσκολη. Δεν είσαι μόνος σου σε αυτή τη δουλειά, είναι ένα κανάλι από πίσω, άνθρωποι που λένε τι πρέπει να γίνει, τι πρέπει να ειπωθεί και πολλά άλλα. Πρέπει να έχει πολύ τσαγανό για να βάζεις φρένο στα πράγματα που εσύ δεν θέλεις».

«Σκέφτηκα ότι κάποιος μπορεί να την πληγώσει μέσα σε όλο αυτό και το είδα και με τα μάτια μου κιόλας. Τη θαύμασα όμως, γιατί είδα ότι το αντιμετώπισε με πολλή γενναιότητα και πολλή δύναμη. Όταν έχεις επιλέξει να ζεις με κάποιους ανθρώπους, αυτοί είναι είναι η ασπίδα σου, θα πολεμήσεις για αυτούς, θα είσαι δίπλα σε αυτούς», συμπλήρωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δολοφονία στο Μεσολόγγι – «Τα στοιχεία μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να υπάρχει κάποιος συνεργός»

Μεσολόγγι ΤΩΡΑ – Τα «σημάδια» και οι ιστορίες για θαμμένους θησαυρούς