in

CuteCute

Χριστίνα Αλεξανιάν – «Τα πράγματα κερδίζονται, η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας»

Η Χριστίνα Αλεξανιάν θα βρεθεί προσεχώς στο νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ, «Πανθέοι» και μίλησε για αυτό στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον δυναμισμό και την αισιόδοξη πλευρά της καθώς και την είσοδο στη θρυλική αυτή σειρά.

Εσείς υπήρξατε από μικρή δυναμική ως άνθρωπος;

Από πολύ μικρή έδειχνα τεράστια επιμονή και υπομονή σε πρόσωπα και καταστάσεις που με έλκυαν.

Είναι κομμάτι του χαρακτήρα σας το γεγονός ότι είστε πάντα αισιόδοξη και δεν εγκαταλείπετε τα πράγματα σε όποια κατάσταση και αν βρεθείτε;

Νομίζω πως ναι. Θεωρώ ότι τα πράγματα κερδίζονται. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας να κατακτήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και, όταν έρθει η στιγμή της νίκης, είναι ό,τι πιο γοητευτικό έχεις εισπράξει.

Ύστερα από 45 χρόνια έρχονται ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες οι «Πανθέοι». Είναι συγκινητικό, θεωρείται, ότι οι δεκαετίες περνούν αλλά υπάρχουν ορισμένα κλασικά έργα που δεν χάνουν την αξία τους και μπορεί να έχουν, σε πολύ διαφορετικές εποχές, την ίδια δυναμική;

Αυτό για μένα είναι δεδομένο: ότι τα σπουδαία πράγματα έχουν μια δυναμική και μια αντίσταση στον χρόνο. Είναι σαν το παλιό καλό κρασί που, όταν παλιώνει, η αξία του μεγαλώνει περισσότερο διότι ακριβώς αντιστέκεται στο χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι ένα κομμάτι αυτής της επιτυχίας, αυτού του σπουδαίου έργου, με ένα πολύ σημαντικό επιτελείο ηθοποιών, με μία παραγωγή όπως είναι αυτή του Γιάννη Καραγιάννη, που πραγματικά προσπαθεί να δώσει, με το ανέβασμα του, τη βαρύτητα που αξίζει σε αυτό το έργο. Είναι συγκινητικό να είσαι παιδί όταν πρωτοπαίχτηκε στην τηλεόραση και ξαφνικά, 45 χρόνια μετά, να γίνεται κομμάτι του τώρα, αυτής της επιτυχίας που είχες συναντήσει τότε στην τηλεόραση ως τηλεθεατής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Επτά διακινητές μεταναστών συνελήφθησαν σε Ροδόπη, Έβρο και Καβάλα

Συντάξεις – Οι αλλαγές που θα ισχύσουν στις πληρωμές από Οκτώβριο