in

CuteCute LOLLOL

Χοντρό κράξιμο στον Σχίζα για την επίθεση στον Χανταμπάκη – «Βλέπει και η οικογένεια του ρε νούμερο»

Μετά από έναν διαπληκτισμό που είχαν οι δυο παίκτες, ο Στάθης Σχίζας τα έβαλε με τον συμπαίκτη του αποκαλύπτοντας πως πριν μπει στο παιχνίδι όλοι του έλεγαν να προσέχει τον Στέλιο Χανταμπάκη «Έρχομαι εδώ και βλέπω μια Παναγία. Με κάποια σκηνικά όμως που βλέπω σιγά σιγά, βλέπω έναν Στέλιο 100% πονηρό.

  • Είχα παρακολουθήσει το Survivor του 2017 αλλά δε μου αρέσει να κρίνω από αυτά που μου λένε και από αυτά που φαίνονται, αλλά από αυτά που ζω.

Αυτή τη στιγμή βλέπω έναν Στέλιο που έχει τα περισσότερα κοινά στοιχεία με αυτά που είχα δει σαν τηλεθεατής το 2017. Μου έλεγαν να τον προσέχω» είπε με τους παίκτες στα βίντεο να τον «ξεσκίζουν» καθώς όλοι γνωρίζουν πως ο Χανταμπάκης είχε αδικηθεί στο μοντάζ γι αυτό κινήθηκε και νομικά κατά της Acun Media. «Το ότι χρησιμοποιείς το “17” μια περίοδο που η οικογένειά του χαντα δέχθηκε κυριολεκτικά μπούλινγκ για να τόν “ρίξεις” δείχνει απλά πόσο “ελάχιστος”είσαι» «Όταν βγεις υποψήφιος, έφυγες σκουπίδι» «Πω πω μεγάλος ξεφτίλας ο ισάξιος. Βλέπει και η οικογένεια του Χανταμπακη ρε νούμερο».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα – Συνελήφθη 24χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά δύο νεαρών

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΟΣΕ της Λάρισας – Αποκλείστηκε η περιοχή