in

AngryAngry

Χειροπέδες σε 35χρονη στα Ιωάννινα – Ανήρτησε βίντεο με δήθεν πολλούς νεκρούς στη Θεσσαλία

Στη σύλληψη μιας 35χρονης για διασπορά ψευδών ειδήσεων προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ημεδαπή, κατηγορούμενη για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η 35χρονη είχε αναρτήσει βίντεο σε λογαριασμό της που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό γίνεται λόγος για πλήθος νεκρών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Daniel» σε περιοχή της Θεσσαλίας, κάτι που δεν έχουν επιβεβαιώσει οι επίσημες αρχές. Ειδικότερα, η γυναίκα, σε reel που δημοσίευσε στο Instagram, έκανε λόγο για δήθεν 100 νεκρούς από τις πλημμύρες στον Βλοχό Καρδίτσας.

Στη συνέχεια, κατέβασε το επίμαχο βίντεο, όμως είχε ήδη εντοπιστεί από τις αρχές.

Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

15 Comments

      • Γιατί η διάδοση ψευδών ειδήσεων είναι νομικό παράπτωμα. Εκτός αν δεν συμφωνείς με την τήρηση των νόμων, οπότε αλλάζει το θέμα.
        Οι Κροάτες δεν συλλήφθηκαν;

        • Που ξερεις εσυ οτι ειναι ψευδη καλέ? Επειδη δεν σε βολευει? Τι μας λες. Να τιμωρηθουν και οι πολιτικοι τοτε που ολο ψευδη μας μεταφερουν. Απο οσα μας εχουν πει δεν ισχυει τιποτα και απ’ οσα μας εχουν υποσχεθει δεν εχουν κανει τιποτα απολυτως.

        • Ποιος εισαι εσυ ρε που θα πεις σε εμενα εναν νομοταγη πολιτη για την τηρηση των νομων? Μιλατε κι εσεις που δεν τηρειτε κανεναν νομο. Αντε να χαθεις. Ποσο εγκαιρα συνεληφθησαν οι Κροατες? Ε? Οταν ηταν ηδη αργα. Ποια η τιμωρια τους? Αν επροκειτο για καποιο μεγαλο προσωπο δεν θα τολμουσαν καν να πατησουν το ποδι τους εδω. Πότε λειτουργουν για εσας οι νομοι? Μονο οταν σας βολευει. Μονο οταν ειναι προς οφελος σας. Ποτέ προς οφελος του πολιτη. Πες τα αλλου αυτα. Οχι σε εμενα οι εξυπναδες και οι ψευτομαγκιες. Και οι προσβολες κομμενες γιατι κανω κι εγω μηνυσεις. Σε βλεπω οτι τρωγεσαι παλι με τα ρουχα σου απο χθες και επειδη δεν σου απαντησα εχεις σκασει. Σου εχω ξαναπει, Νικολα, να μην ξανασχοληθεις μαζι μου γιατι θα το μετανιωσεις πικρα αλλα εσυ δεν βαζεις μυαλο γιατι δεν εχεις. Εσυ παρανομεις αν δεν το εχεις καταλαβει.

  1. Η εξουσια λειτουργει, αμεσως, σαν καθεστως οταν προκειται να απειληθουν τα συμφεροντα της.
    Οταν προκειται για τα συμφεροντα των πολιτων, κοιμαται ορθια, αδιαφορει.

Τροχαίο με ΙΧ και μηχανή στην Αθηνών-Κορίνθου. Νεκρή μια 28χρονη

Κακοκαιρία Daniel – Χειρόφρενο στα λεωφορεία της Hellenic Train απο Αθήνα – Θεσσαλονίκη