Χειροπέδες σε 30χρονο στη Φθιώτιδα – Ανήλικες προσπάθησαν να σωθούν πέφτοντας στο νερό

1 Min Read

Αναστάτωση και σοκ προκάλεσε το περιστατικό που σημειώθηκε στην παραλία Ραχών στη Φθιώτιδα, όταν ανήλικες βρέθηκαν σε δύσκολη θέση μετά από παρενόχληση που δέχθηκαν από 30χρονο άνδρα.

  • Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας, μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου, βρισκόταν στην περιοχή μαζί με παρέα και φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
  • Κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από τους φίλους του και κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου βρίσκονταν οι ανήλικες, προχωρώντας σε άσεμνες χειρονομίες.

Τα κορίτσια, προσπαθώντας να απομακρυνθούν από την κατάσταση, κινήθηκαν προς την άκρη της προβλήτας.

Η προσπάθειά τους να ξεφύγουν είχε ως αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να πέσουν στο νερό, προκειμένου να προστατευτούν.

Το περιστατικό προκάλεσε άμεση κινητοποίηση, καθώς ενημερώθηκαν οι Αρχές και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Share This Article