in

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – Συνέλαβαν έναν μπράβο και δύο άλλους για τον εμπρησμό του βαν του εμπόρου

Υπόθεση εκβίασης κρύβεται πίσω από την πυρπόληση του αυτοκινήτου τύπου βαν τα ξημερώματα της Δευτέρας με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών να καταφέρνουν μέσα σε λίγες ώρες να την εξιχνιάσουν.

  • Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθησαν δύο άνδρες, ενώ ένας ακόμη παραδόθηκε στους αστυνομικούς για την ίδια υπόθεση. .Πρόκειται για τους δύο φυσικούς και τον ηθικό αυτουργό, για τους οποίους η Αστυνομία διαθέτει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία προκύπτει εκβιασμός σε βάρος του ιδιοκτήτη του βαν ο οποίος είχε κληθεί νωρίτερα και είχε καταθέσει. Αναμεσα στους συληφθέντες είναι τουλάχιστον ένας άνδρας που έχει δραστηριότητα στο χώρο της νύχτας.

Στο όχημα είχε τοποθετηθεί εμπρηστικός μηχανισμός που πυροδοτήθηκε με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.Από την έκρηξη που προκλήθηκε, περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Καστελλίου και Ακτίου, κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια για να δούν τι έχει συμβεί.Αμεσα στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική που ανέλαβε και τις έρευνες, ενώ αναμένεται να εμπλακεί και η ΕΛ.ΑΣ.Ιδιοκτήτης του βαν είναι επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ρούχων. Τις πρώτες ώρες μετά την επίθεση, την υπόθεση είχαν αναλάβει στελέχη του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά στη συνέχεια την προανάκριση πήραν αστυνομικοί της Δημόσιας Ασφάλειας.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

STAR – Τα πρότζεκτ που εξετάζουν για την αντικατάσταση του “Shopping Star” και η λύση από τα παλιά…

Άγγελος Λάτσιος – Δείτε τον γιο της Μενεγάκη να λιώνει στη γυμναστική – Δεν υπάρχει το κορμί του!