in

OMGOMG

Χείμαρρος ο Τριανταφυλλίδης κατά του Αρναούτογλου – «Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βγάζει πάρα πολλά λεφτά»

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, σχολιάζοντας στην εκπομπή Open Weekend τον τρόπο που σχολίασε ο παρουσιαστής τις αρχικές δηλώσεις του για τον ίδιο.

«Σιγά μην με καταβάλλει το τι λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν πει ο Αρναούτογλου κάτι κακό για κάποιον, για αυτόν τον κάποιον είναι παράσημο. Προφανώς με ξέρει πολύ καλά για να μπορεί να κρίνει τι είμαι και τι δεν είμαι. Προσωπικά δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Εγώ γράφω μόνο για τις δουλειές ανθρώπων.

Πριν αρκετά χρόνια, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι ο Όμορφος κόσμος το πρωί, είχα γράψει την γνώμη μου για αυτές τις εκπομπές και τον ίδιο. Δεν έχει πάει σχολείο, δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βρίσκεται να βγάζει πάρα πολλά λεφτά και να είναι προβεβλημένος σε μια κοινωνία που λατρεύει το χρήμα κι όχι τους ανθρώπους που αγωνίζονται να ξεχωρίσουν. Αυτά τα πράγματα τα βρίσκω επικίνδυνα. Τους αυτοδημιούργητους, που καμαρώνουν γιατί δεν έχουν καλλιεργήσει τον εαυτό τους, τους θεωρώ επικίνδυνους γιατί όλοι όσοι είναι προβεβλημένοι, είναι πρότυπα για την κοινωνία» σχολίασε αρχικά ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης.

Για όσα ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από το Happy Day, πρόσθεσε: «Το έχω πει πριν χρόνια, όταν πρωτοβγήκε. Για αυτό καμάρωνε κιόλας, ότι είχε έλλειψη παιδείας κι ότι τι να κάνω εμείς ήμασταν φτωχά παιδιά όταν ξεκινήσαμε. Είχε δίκιο ο Παπανώτας».

«Γιατί να μετανιώσω; Που ένας άνθρωπος έδειξε τον πραγματικό του εαυτό; Νομικά; Όχι (σ.σ. δεν θα κινηθώ). Θα κρίνει την προσωπικότητά μου ο Αρναούτογλου; Την έχουν κρίνει άλλοι άνθρωποι πολύ πιο σημαντικοί. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στην ζωή από το να σε εκτιμούν λάθος άνθρωποι για λάθος λόγο. Αυτό που είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το βρίσκω εξαιρετικό. Ξεκαθάρισε τόσο απλά το θέμα ότι δεν λέω μόνο κακές κουβέντες, λέω και καλές καμία φορά» τόνισε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 Comments

  1. Τι να το κανεις να εισαι του Χαρβαρντ και να εισαι μαλακας ; Ο Τριανταφυλλιδης ο οποιος υποτιθεται ειναι μορφωμενος ανευ παιδειας κατα την γνωμη μου,δεν μπορει να ξεχωρισει την παιδεια απο την μορφωση και την εκπαιδευση; Το να εκφραζεσαι σωστα ειναι θεμα μορφωσης, το να εισαι κακοψυχος θεμα χαρακτηρα και το να εχεις καλλιεργεια ειναι θεμα οικογενειας και προσωπικης εξελιξης!! Το να λες κακιες τοσα χρονια για διαφορο κοσμο παριστανοντας τον τηλεκριτικο , ειναι απλα κεκαλυμμενο κομπλεξ!!!Οσο για τον Αρναουτογλου συμφωνω μαζι του και αυτοι που καταφερονται εναντιον του μαλλον πολυ ζεν ειναι που δεν το πιστευω, απλα τα λενε πισωπλατα, τελευταια το χαλασε βεβαια με τον Λιαγκα και το πρωινο ο Αρναουτογλου , γι αυτο ας το μαζεψει

  2. Το χει χασει ο Τριανταφυλλιδης και δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα , ποσοι αυτοδημιουργητοι ταλαντουχοι ανθρωποι δεν εχουν σπουδασει και βγαζουν χρηματα; Αρα το θεμα του ειναι τα χρηματα που βγαζει ο Αρναουτογλου , μαλλον αυτο τον ενοχλει τοσα χρονια , καλοφαγωτα ρε Αρναουτογλου και ασε τον κακομοιρο στην μιζερια του , τετοιους εχουμε πολλους , δες Γραμμελη

  3. Avatar Κι άλλοι έχουν σπουδάσει αλλά δεν έχουν παιδεία....και το μόνο που χρησιμεύουν οι σπουδές τους είναι να τροφοδοτούν την αλαζονεία τους. says:

    Η μόρφωση είναι χρήσιμη στους σωστούς ανθρώπους,τα καβαλημένα καλάμια τα κάνει ακόμα πιο καβαλημένα

  4. Συμφωνω ετσι ακριβως, ειδα και εζησα πολλους μορφωμενους μλακες απο κοντα , απο ποιητες εως Παν/μιακους, μονοκουλτουροι και γελοιοι το λιγοτερο , οχι ολοι αλλα πολλοι απο αυτους

  5. Οι πραγματικά σπουδαίοι, μορφωμένοι άνθρωποι είναι Κύριοι.
    Κάποιοι άλλοι είναι απλώς εγγράμματοι και όχι ουσιαστικά μορφωμένοι.
    Αυτοί είναι παλιοχαρακτήρες συνήθως.

Βιασμός 16χρονης στη Χαλκιδική – «Δεν το έκανε», ισχυρίζεται η σύζυγος του «ξανθού μάγου» που συνελήφθη 

ΣΟΚ στα Χανιά – 70χρονος βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση από παρτέρι στο δημοτικό γηροκομείο