in

«Χείμαρρος” ο Σπαλιάρας για το ”All Star Survivor” – «Θυμίζει λίγο ”Οικογενειακές Ιστορίες”»

«Αισθάνομαι έντονα την απουσία του πατέρα μου, όταν μου συμβαίνει κάτι σημαντικό, είτε πολύ ευχάριστo, είτε δυσάρεστο. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και αμέσως μετά από 3 μήνες πήγα στο Survivor. Ένας λόγος που πήγα, πέρα απ’ το ότι χρειαζόμουν χρήματα μετά την απώλεια του πατέρα μου, ήταν και για να ξεφύγω από το πένθος. Μάλιστα, η μητέρα μου με ώθησε σε αυτό», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας, μιλώντας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την απώλεια του πατέρα του.

  • Για το «όχι» που είπε για τον νέο κύκλο του «All Star Survivor» δήλωσε: «Σαν άνθρωπος δεν έχω μάθει να λειτουργώ στα επαγγελματικά μου με γνώμονα μόνο το οικονομικό. Επίσης, βλέποντας πώς εξελίσσεται το Survivor μέσα στα χρόνια, θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο αγωνιστικό παιχνίδι αλλά έχει γίνει ένα σκληρό reality. Και τα νούμερα είναι χλιαρά, πηγαίνει μέτρια, ενώ πολύ έλεγαν ότι θα είναι κάτι εξαιρετικό φέτος. Στο δικό μας Survivor δεν υπήρχαν κινητά και τέτοια πράγματα, ήμασταν πολύ πιο ψαρωμένοι και άβγαλτοι. Εμείς μέναμε σε ένα σημείο πολύ μακριά από τον πολιτισμό. Ήθελε πολλά κότσια για να περπατήσεις μία ώρα μέσα στη ζούγκλα τη νύχτα, για να βρεις ένα καρβέλι ψωμί».

Όσον αφορά το τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου, αλλά και τις συζητήσεις που προέκυψαν με αφορμή αυτό, επισήμανε: «Το Survivor δεν θυμίζει αγωνιστικό παιχνίδι. Θυμίζει λίγο… Οικογενειακές Ιστορίες».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θρίλερ στη Κέρκυρα – Ανασύρθηκε από τη θάλασσα αυτοκίνητο με ανθρώπινα οστά…

Κατιάνα Μπαλανίκα – «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»