in

LOLLOL OMGOMG

Χατζηνικολάου για ανάρτηση Πολάκη – «Ήδη τα παιδιά μου έχουν ανησυχήσει πολύ»

Εξοργισμένος ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 και διευθυντής του Ομίλου Real Νίκος Χατζηνικολάου για τη νέα ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη όπου στοχοποιεί δημοσιογράφους, δικαστές και τραπεζικούς, με ένα κολάζ φωτογραφιών, που πήρε από το «Μακελειό» του Στέφανου Χίου.

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ «άδειασε» τον Π. Πολάκη, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως αποφάσισε να τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος στο Νομό Χανίων στις επικείμενες εκλογές.

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, σημειώνεται, πως ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής ενέργειας.

Από την πλευρά του τώρα, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, που η φωτογραφία του βρίσκεται μαζί με άλλους δημοσιογράφους που «πρέπει να καθαριστούν» έγραψε –μεταξύ άλλων- στο Twitter πως «ήδη τα παιδιά μου έχουν ανησυχήσει πολύ».

«Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ.Πολάκη είναι στη γραμμή της… δημιουργικής ασάφειας. Αναμένουμε επίσημη και συγκεκριμένη τοποθέτηση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, ενώ σε απάντηση άλλου χρήστη απαντά πως «ήδη τα παιδιά μου έχουν ανησυχήσει πολύ»

 

Τέλος, σε άλλη απάντησή του, αναφέρει πως «προηγήθηκε το Μακελειό του άθλιου Χίου.Από εκεί πήρε και τη φωτογραφία των δημοσιογράφων».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Γιατί στη συνέντευξη σε σροιτερ δεν είπε ο Πινόκιο, ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που δίνει σε αυτόν συνέντευξη; Πάρε και τον Σρόιτερ στη λίστα….

Συναγερμός στη Σαλαμίνα – Αγνοείται 62χρονος κωπηλάτης με φουσκωτό

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον Πολάκη – Ποια αδικήματα θα διερευνηθούν