in

LoveLove

Η Χατζίδου για την νέα περιπέτεια της υγείας της – «Επιδεινώθηκε και ακυρώσαμε το ταξίδι»

Εκτός εκπομπής είναι εδώ και δυο ημέρες η Ελένη Χατζίδου καθώς την ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα υγείας. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε μέσα από την εκπομπή ο Ετεοκλής Παύλου:

 

«Δυστυχώς είναι ξανά αυτό που την ταλαιπωρεί με τον αυχένα της, από το χτύπημα που είχαμε πριν από αρκετό καιρό. Την ταλαιπωρεί όμως κατά καιρούς και υπάρχουν μέρες που είναι πάρα πολύ δύσκολες, όπως και η σημερινή. Γι’ αυτό και δεν θα είναι στον αέρα της εκπομπής…», είπε χαρακτηριστικά ενώ η ίδια μέσα από ένα story της ανέφερε πως η κατάσταση της επιδεινώθηκε.

 

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς το πρόβλημα που είχα με τον αυχένα επιδεινώθηκε. Είχαμε κλείσει ένα φανταστικό ταξίδι που το ονειρευόμασταν όλοι καιρό και δυστυχώς χρειάστηκε να το ακυρώσουμε. Αλλά πραγματικά το μόνο σημαντικό είναι να είμαστε καλά και να είμαστε με τους αγαπημένους μας, οπουδήποτε και αν είναι αυτό. Αν δεν είχα την οικογένεια μου πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα. Σαν την υγεία δεν έχει! Καλό Πάσχα σε όλους. Ραντεβού αύριο στην εκπομπή», λέει η ίδια.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Προληπτικές δερματολογικές εξετάσεις στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”

New York Times – Πώς η Ελλάδα από… μαύρο πρόβατο, έγινε ηγέτης της ανάπτυξης στην Ευρωζώνη