in

CryCry

Χαροπαλεύει ο άνδρας που δέχτηκε επίθεση με εύφλεκτο υγρό από την σύζυγό του. Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Μία τραγική ιστορία βρίσκεται πίσω από την επίθεση που εξαπέλυσε μία γυναίκα σε βάρος του συζύγου της, στη Λέσβο.

 

  • Η γυναίκα περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον επιχειρηματία σύζυγό της και στην συνέχεια του έβαλε φωτιά, στην ταβέρνα που διατηρεί το ζευγάρι μέσα στη Μυτιλήνη, το απόγευμα της Πέμπτης. Αμέσως μετά, η γυναίκα συνελήφθη, ενώ ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Με φόντο την επίθεση αποκαλύπτεται η τραγωδία που έχει πλήξει την συγκεκριμένη οικογένεια. Η μοίρα έχει παίξει άσχημο παιχνίδι στο ζευγάρι, καθώς στο παρελθόν έχασαν τα δύο από τα τρία παιδιά τους. Τις παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιώνει ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Ευστράτιος Κύτελης, μιλώντας στο enikos. Όπως αποκάλυψε, το ένα από τα παιδιά της οικογένειας είχε πνιγεί στο λιμάνι της Λέσβου πριν από χρόνια.

Το χρονικό της επίθεσης

  • Σύμφωνα με το lesvosnews, το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην ταβέρνα που διατηρεί το ζευγάρι μέσα στη Μυτιλήνη. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το ζευγάρι τσακώθηκε και η σύζυγός του, που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα, πήρε το μπιτόνι με την βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον άντρα της τού έβαλε φωτιά. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πράξη της γυναίκας αποδίδεται σε ζήλια, ενώ το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα. Στέλεχος της αυτοδιοίκησης, που συνάντησε χθες Τετάρτη τον άτυχο άνδρα σε σούπερ μάρκετ της Λέσβου, μιλώντας στο nealesvou τόνισε: «τον είδα και ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και μου είπε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Εγώ του έδωσα κουράγιο αλλά εκείνος μου είπε: “δεν μπορείς να με καταλάβεις, δεν είσαι στη θέση μου”. Πού να το φανταζόμουν διαβάζοντας τώρα την είδηση ότι θα είχε αυτή την κατάληξη σε λιγότερο από ένα 24ωρο».

Άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Λέσβου συνέλαβαν την γυναίκα, το απόγευμα της Πέμπτης. Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λέσβου, ενώ πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διασωλήνωσή του έγινε άμεσα, καθώς φέρει μεγάλο εύρος εγκαυμάτων πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

Τα καρφιά της Παπαθωμά για τον Γεωργούλη – «Αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν…»

Χάρις Αλεξίου – «Το πένθος ήταν για την απώλεια της φωνής»